Hiába tette a járványveszély "a teljes felsereglést lehetetlenné", hosszú beszédet tartott Orbán Viktor augusztus 20-án az Összetartozás emlékhelyének átadásán, ahol kihirdette "a trianoni száz év magyar magány" korszakának lezárását, közölte, hogy minden magyar gyermek újabb őrhely, illetve azt, hogy "tágabb hazánk, Európa hajója éppen megfeneklett, az évszázadok során megszerzett világpolitikai és világkereskedelmi pozíciója megbicsaklott" és " istentelen kozmosszal, a családok szivárványosításával, migrációval és nyitott társadalmakkal kísérletezik. " Ezek után nem meglepő, hogy azt is kijelentette, hogy a Nyugat elvesztette vonzerejét "a mi szemünkben".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a te szemedben szaros bunkó vakegér! =))
Nessy
@RonaGyuri: A fiatalokéban viszont nem!
RonaGyuri
@RonaGyuri: az első mondat majdnem szívet melengető:
Ez volt miniszterelnökünk emlékműavató beszédének vezérgondolata.
Sajna a volt nem jelzőként szerepel! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Öregedés, no meg a vonzerő, főleg a csökkenése

Az „ft.com: Donald Trump’s defeat would deal a blow to European populism” cikkének spéci olvasata, pedig már maga is spéci olvasat

A beszámolók szerint Financial Times (FT) internetes portálján megjelent cikkében Ivan Krastev, a szófiai Centre for Liberal Strategies igazgatója, a bécsi Institute for Human Sciences (Institut für die Wissenschaften vom Menschen - IWM) kutatója sajátságos dolgokat fejteget. Alapvetően – bár kétség kívül erősen véleményes a lengyel vezetésű habsburg feltámadás, no meg a franciák nélküli német betámadás ötlete – nem kevés a ráció a postban.
Azonban az igazi érdekesség, a magyar beszámoló abbéli igyekezet, hogy az eredeti cikkben csak jelzés szerűen szeplő Orbánt poziciónálni igyekszik. A „az európai populista erős emberek, mint amilyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök, legfőbb ellenfele az öregedés” gondolat azonban nem is kicsit félrement, így is és úgy is!
nezelodo
Ráférne a min. elnökünkre egy kis pihenés, magas hegyek jó levegő, belső kilincs nélküli hotelszoba... Ideális hely lenne a feltöltődésre...
csipetke
Csak a címre:- Na de ki az a mi?! A fidesz?Vagy csak orbán?Esetleg a pártja,akiknek ő mondja meg mit gondoljanak?
Mert az emberek nagyrészének ugyanolyan vonzó a nyugat ma,mint 40-50 évvel ezelőtt,amikor azt hallottuk,hogy még pár év,és utolérjük a nyugatot. Bakker,azóta várunk erre a pillanatra,de az orbán-kormány egyre távolabb és távolabb taszajt minket a "hanyatló nyugattól",ahol az életszínvonal nem a bányászbéka segge alatt van,létezik jogállamiság,és demokrácia.
De reméljük, '22 után változik a helyzet,és lesz erre remény ismét
RonaGyuri
@RonaGyuri: Még magukat sem ismerik?

első olvasásra meglehetősen relevánsnak tűnik, de belegondolva abszurd

A fizetős hvg. hu „Az új fideszes kampánystratégia koronaékszere lehet az Index” címmel adott közre egy elmélkedést. Az érdekes, alapos feltárás és a meglehetősen logikusnak tűnő érvelés alapján az emberben kialakult az az érzés, hogy van benne valami. Mármint, hogy az index.hu kiherélését a fiatalokhoz szólás lehetősége ihlette. Azonban átgondolva egyértelmű, hogy – bár könnyen lehet az uralomnak ilyetén vágyai voltak – ez kizárható. legfőképp azért, mert a NER-társak nem így működnek: ők mindig mindenben elmennek a falig. S már a központi utasítás szintjén, s ehhez jönnek a sztahanovista nyaloncok túllihegései! Igen túl fogják tolni a bringát most is, itt is!
nevemnick
Vak varjúcska, a hátizsákos svájci bankok vonzereje azért nem?
Megnyugodtam...
nezelodo
@nevemnick: Á, csak a Rasit ment látogatni. és véletlen összefutott Mr Arábikával. Most már azért szólhatnának neki a sameszai, hogy a lánya már itthon áll mind a száz lábával a mi lábunkon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.