Letöltendő lehet a dologból.

Ez vár most a sólyi gyerekgyilkos apjára, aki halálosan megfenyegette az áldozat rokonát

Komoly súlyosítást kért a másodfokon eljáró Győri Fellebbviteli Főügyészség annak a 49 éves férfinak az ügyében, akinek fia két évvel ezelőtt megölt egy nyolcéves kislányt Sólyon.

A 15 év börtönre ítélt F. Ferenc édesapja az interneten fenyegette álnéven azzal az áldozata testvérét, hogy megöli. A konkrét elkövetési módokat is tartalmazó hozzászólásában azt írta, hogy bosszúból fogja kioltani az életét. Ez a megölt kislány családjában komoly félelmet keltett, ezért a fiú apja másnap feljelentést tett a rendőrségen. A férfit 1 év 9 hónap felfüggesztett fogházra ítélte július közepén a Veszprémi Törvényszék zaklatás és rágalmazás miatt.

A nem jogerős ítélet szerint a gyerekgyilkos apja olyanokat írt álnéven, hogy a meghalt kislány szülei pénzt csinálnak a kislányok megöléséből, amely többek között a családfő becsületének csorbítására volt alkalmas, s amely miatt a megölt lány apja joghatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyészség az elkövető a cselekményei minősítésének részbeni megváltoztatásáért és súlyosabb büntetésért fellebbezett. A másodfokú ügyészség szerint az elsőfokú bíróság ítélete túlnyomórészt megalapozott, de a vádlott fia által megölt kislány bátyjának megöléssel fenyegetése, a megölés véghezvitelének konkrét módját meghatározva, az emberölés előkészületnek a megállapítására alkalmas, amelynek büntetési tétele a zaklatás vétségéénél szigorúbb. A fellebbviteli főügyészség letöltendő börtönt és közügyektől eltiltást kért a 49 éves férfira.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Letenni a fia mellék és a családegyesítés is megtörténik.
Oposit
Beraknám társas cellába az apját és fiát és legalább hat King-Kongot, akik mindkettőt addig zaklatják és rendezik éjjel-nappal, amíg térden állva könyörögnek, hogy inkább öljék őket meg.
Gyütt Mönt
Pedig milyen szép családi életet éltek. Tanulás, munka, szórakozás. Ja, mégsem.
KisGenyo2
Alighanem megvan kitől örökölte ezt a szép qltúrát a gyilkos. Nyilván vannak jócskán testvérei, akik szintén ebből az "alma mater"-ből kikerülve nevelik majd az unkokákat a szépre-jóra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.