Lehet, hogy baj lesz.

Majdnem száz koronavírus-fertőzöttet találtak hazánkban – aggasztóan nő az esetszám

91 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 5379 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, írja a kormányzati tájékoztató portál.

Az elhunytak száma változatlanul 614 fő, 3757-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1008 fő.

Az aktív fertőzöttek 39 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 42 százaléka budapesti. 69 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük nyolcan vannak lélegeztetőgépen.

Mint írják: ahogy az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány nem ért véget, az aktív fertőzöttek száma ismét emelkedik, ezért nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása. A kormány pénteken tárgyalja a további szükséges intézkedéseket, jelezték.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Málna: Egy nap talán Schmidt Mária szóvívője is lehet belőled. Úgy hasonlítasz rá, hogy az már fáj!:) Tudom , ne is mond , hogy ő a példaképed. Csodálatos asszony!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@division: Engem nem zavar, ha kötözködnek, Sőt...:-) Ha nagy hülyeséget ovasok, nehezen tudok elmennei mellette. És nem tudom megérteni, hogy tudnak emberek úgy élni, hogy mindig azt keresik, mibe lehet belekötni, miért lehetne egész nap morogni, kire mit lehet ráfogni.
Aki Én
@Málna: @division: ...ebben az országban van vagy 7 millió ember, aki nem fideszes. Ki kötözködik kivel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.