Lehet, hogy baj lesz.

Majdnem száz koronavírus-fertőzöttet találtak hazánkban – aggasztóan nő az esetszám

91 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 5379 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, írja a kormányzati tájékoztató portál.

Az elhunytak száma változatlanul 614 fő, 3757-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1008 fő.

Az aktív fertőzöttek 39 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 42 százaléka budapesti. 69 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük nyolcan vannak lélegeztetőgépen.

Mint írják: ahogy az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány nem ért véget, az aktív fertőzöttek száma ismét emelkedik, ezért nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása. A kormány pénteken tárgyalja a további szükséges intézkedéseket, jelezték.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Málna: Egy nap talán Schmidt Mária szóvívője is lehet belőled. Úgy hasonlítasz rá, hogy az már fáj!:) Tudom , ne is mond , hogy ő a példaképed. Csodálatos asszony!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Kérdés, hogy milyen felelősséget vet fel, ha valaki tudta, hogy majd satuféket kell húzni, de nem fékezett finoman időben, mert így még többet lophatott. Hány öreg fog meghalni emiatt, mert azt hitték minden oké..

01Gyilkos
Nessy
@SystemError: Megvárták, míg hazánk nagyjai ki nyaralják magukat Horvát országban, és majd csak a jövő héten változtatnak a zöld besoroláson, ha változtatnak!
Oposit
A foci mehet végtelenségig majd. A szotyola köpködő dagadt vajda csulázhatja az alattvalóit, akik alatta ülnek a VIP lelátón.
Málna
@SystemError: Senki nem hihette azt, hogy minden oké, mivel folyamatosan kapjuk a tájékoztatást, a figyelmeztetéseket. Akkora hülyeségeket tudsz írni, hogy már fáj...:-)
SystemError
@Málna: Egy nap talán Schmidt Mária szóvívője is lehet belőled. Úgy hasonlítasz rá, hogy az már fáj!:) Tudom , ne is mond , hogy ő a példaképed. Csodálatos asszony!
Málna
@SystemError: Csak személyeskedésre és terelésre futotta? Ennyi?
SystemError
@Málna: Akkora hülyeségeket tudsz írni, hogy már fáj...:-)
SystemError
@Málna: Nézd az elején még vicess volt a béna betanulós időszakod, de már nagyon uncsi és erőltetett lettél, mert nem tanultál be. Most én is dobáljam a seggnyaló jelzőket politikusokra, mintha azok tények vagy érvek lennének...? :)
csak úgy....
@Málna: 12:58 ha ez így van,akkor mi a tökömnek küldte a cézár tengert nézegetni a magyart?
Málna
@SystemError: Ne dobálj semmit, csak ne írj ennyi hülyeséget. Ennyi csak.
Málna
@csak úgy...: Senki nem küldött senkit sehova. A lehetőség volt adott, mindenki eldönthette, hogy a tények ismeretében kockáztat-e.
simmering73
Alakul ez szépen. Én az öregeket már nem sajnálom. Magas ívben tesznek a maszk helyes viselésére. Öreg tata lazán faszán maszk nélkül ténykedett a gyógyszertárban. A szomorú, hogy nem zavarták ki a gyógyszerészek se. Akinek nem inge, ne vegye magára.
csak úgy....
@SystemError: ezek gondolkodás nélkül védik a vezírt és a sleppet,ha kritizálsz valamit,akkor libbsit vagy komcsit faragnak belöled!
csak úgy....
@Málna: te éva braun a führerbunkerból?
csak úgy....
@Málna: és neked szabad másokat? most mondjam,hogy hasznád az eszed?
na látod!
Málna
@csak úgy...: Én értelmesen kommunikálok, használom az eszemet. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, ezért kezdesz el mindig félrebeszélni. Végtelenül unalmas és gyerekes vagy. Ha nem tudsz a témához hozzászólni, akkor maradj ki belőle. Ez lenne a normális.
csak úgy....
@Málna: tudok occsón orbán oltárt és festményeket,ha köll lovasszobrot !
csak úgy....
@Málna: különben a sok fölöslegesböl nekem az tetszett a leg jobban,hogy (idézlek) " használom az eszemet"
akkor te mától dr. professzor @Málna: mert a fideszben minden lehetsegges
SystemError
@Málna: Tehát mint írtam a jelzőiddel, melyek nem tények és nem érvek nem vitatkoznék. Az, hogy mi "hülyeség" a kicsi agyadban az egy szubjektív dolog, ha így jobban tetszik. Persze tudjuk mindketten, hogy nem véletlenül nem mentek ezekbe jobban bele, mint jelzők és dr. miniszterelnök úr szimbolikák szintjén. Ennyi pont elég, hogy pörögjenek a hozzászólások, gondolkodni meg ne kelljen. A feladat ezzel el van végezve.. Tudom, hogy nem sok valódi felhasználó van itt, de szerintem neked is több pozitív visszacsatolást ad, ha olyannal játszod ezt a tartalom nélküli dámáskodást, akinél működik.
csak úgy....
@SystemError: egy falrahányt borsónak ez sokk!
SystemError
@csak úgy...: Nem olyan buta ő, ehhez a tartalmatlan szituációs színészkedéshez is kell kell némi kommunikációs ismeret. Persze ezt be lehet vágni reflexek szintjén, hogy mire milyen retorikát dobjon, mint a politikusoknál is. Szóval nem olyan buta, de a felszínes kommunikációs elemeknél nem is több. Ebből azért már jól meg lehet élni, főleg a mostani időkben!
SystemError
@Nessy: Vagy megvárták még hazánk nagyjainak érdekeltségei szétkaszálják magukat a Balatonra terelt emberekből. Igaz azt a tényt nem közölték velük, hogy, aki a Balatonnál van éppen azok adott eseteben egy-két hete jöhettek haza az adriáról. Amúgy én nem is feltétlen azért vagyok mérges, mert amennyire lehetett kihozták a nyárból a legtöbbet gazdaságilag, hanem azért mert ezt nem kommunikálták le és megint hazudoztak a számokkal és nagyon sokan emiatt nem vették komolyan a védekezést. Ki tudja, hogy emiatt áttétesen hányan haltak vagy halnak meg "ismét"
Nessy
@SystemError: Hadd hulljon a férgese! Öreg? Remek. Kevesebb a tb és nyugdíj költség! Kell a falábúaknak!
csak úgy....
@SystemError: ne fényezd a csajt ! ezeknél a butaság ösztönös és ingyen zizik a shikari clubban.
Málna
@SystemError: A jelzőim, amiket írtam, teljes mértékben tények és érvek. Gondolom, hatásukra rájöttél, hogy tényleg hülyeséget írtál, és így ostobaság lenne védeni azt. Csak az a sok mellébeszélés ne lenne...De betudom lányos zavarodnak.:-)
Lepényleső
Sok,ennek tükrében az évenként állítólag 35 ooo fő körüli kórházi fertőzésben elhunytakról miért van hallgatás?
Számtanilag jóval meghaladja az említett esetszámot,s a kórházi fertőzések ellen lehetne tenni is? Felmerülhet a
kérdés,hogy csak szándékon múlik-e? Akkor adódhat az is,hogy a szándék így teljesül? Ez pedig lehet sokk?
SystemError
@csak úgy...: Mégis igazad volt Miss tények és érvekkel.. Ő egy Ericsson..
division
@Málna: Minek állsz le velük? Kötözködni járnak ide csak, te pedig így az alanyuk leszel. Az emberek hozzáállása a probléma, mi is mehettünk volna nyaralni, mégsem mentünk, nem volt kötelező. Olyan ez kicsit, mint amikor eladósítja magát valaki, neki sem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy vegyen fel milliókat, de persze ezért is mindig más a hibás.
Aki Én
@Málna: Látom kapod az ívet folyamatosan, te Propeller kedvence :)
,,Csak személyeskedésre és terelésre futotta? Ennyi?"
Ez a kedvenc szöveged, mikor már kifogytál mindenből.
És mindezt ezután: ,,Akkora hülyeségeket tudsz írni, hogy már fáj...:-)"
Ebben személyeskedés van, érv (ahogy szokott) semmi.
Egyébként mikor hülye vagy, senki nem fog leállni veled vitázni, érvelni, mert úgysem érted. És ezek általában visszaszólások, nem támadások.
De toljad tovább, jókat mulatok :)
Málna
@Aki Én: Így szólt a kommentem: "Senki nem hihette azt, hogy minden oké, mivel folyamatosan kapjuk a tájékoztatást, a figyelmeztetéseket. Akkora hülyeségeket tudsz írni, hogy már fáj...:-)"
Mire a második mondathoz értél, az elsőt már elfelejtetted? :-) Ott sem találtál érvet?
Igen, mindig személyeskedtek, ha elfogynak az érvek. Neked általában érved sincs, csak személyeskedni jársz ide.
Ahhoz képest, hogy jól mulatsz, mindig olyan keserű és mérges vagy. Milyen lehetsz, amikor nem mulatsz jól?:-)
Málna
@division: Engem nem zavar, ha kötözködnek, Sőt...:-) Ha nagy hülyeséget ovasok, nehezen tudok elmennei mellette. És nem tudom megérteni, hogy tudnak emberek úgy élni, hogy mindig azt keresik, mibe lehet belekötni, miért lehetne egész nap morogni, kire mit lehet ráfogni.
Aki Én
@Málna: @division: ...ebben az országban van vagy 7 millió ember, aki nem fideszes. Ki kötözködik kivel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.