Kovács Zoltán egy hétvégi rendezvényen találkozott Hollik Istvánnal, aki bejelentette, hogy fertőzött lett.

Negatív lett Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár második koronavírustesztje.

Kovács Zoltán a Facebook-oldalán felidézte, egy hétvégi rendezvényen találkozott Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akiről később kiderült, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Megérkezett Kovács Zoltán államtitkár koronavírustesztjének az eredménye

Az egészségügyi szakemberek és a hatóságok vizsgálatáig házi karanténba vonultam, ami alól a második negatív teszt után, az illetékes hatóság előírásait szigorúan betartva mentesültem

– írta.

Egyúttal köszöntet mondott a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Az én fiam ápoló és pont tüdő osztályon. A vírus első hullámában sem tesztelték egyszer sem és most sem. Mivel egészséges,fiatal,24 éves férfi,így szerintem átesett már a víruson. Emlékszem,hogy március táján telefonált,hogy nem jön haza,mert kicsit kapar a torka. Szólt a kórházban is,de mivel láza nem volt,így nem is foglalkoztak vele. Szerencsére semmi nem maradt vissza( eddig). Azt olvastam,hogy most a második hullámban több száz olyan beteget is találtak akik már átestek egyszer a víruson,csak nem vették észre. Ebben az írásban azt olvastam,hogy ha újra fertőződnek akkor már sokkal komolyabban betegedhetnek meg. Nem tudom mennyire lehet ezt komolyan venni? A fiam azt mondta,hogy a vírus mutálódott,így aki átesett már rajta,az semmilyen védettséget nem élvezhet vele szemben.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: mondjuk úgy , hogy az influenzán is átestünk már jó párszor...az is mindig mutálódik...itthon jóval több ember hal bele mint ebbe,mégis a Covidért csinálják ezt a nagy ramazurit... aztán a korona áldozatok számát sosem tudjuk meg,mert nem tudja halandó ember ellenőrizni...a legtöbb országban nem is boncolnak, akire a kórház azt mondja abba halt bele,azt annak könyvelik el...és a világ bizonyos tájain,../ha akarsz utána nézel/ a kórházak bizony anyagilag érdekeltek a koronás halálesetek jelentésében...aztán, ha valóban olyan veszélyes lenne gondolod a gyerekeket hagynák maszk nélkül rohangálni??? nekik gyenge azt immunrendszerük,mégis szabadon mehetnek...meg a város tele lenne éppen összeeső hajléktalanokkal, mert ők aztán magasról tesznek a maszkra,meg a többi előírásra...továbbá buszon maszkviselés...de ugyanakkor a sofőrnek nem kell,pedig tőle függ az életed az utazás alatt...vagy ő tuti nem lehet beteg??? / hát persze hogy nem,de ez magánvélemény../ akkor az utasokat miért kínozzák vele??? az úgynevezett "aerosolos" fertőzésre,amire előszeretettel hivatkoznak a maszkpártiak ,meg bőven elég ,ha az hordja a maszkot ,aki fél!!! így hirtelen ennyi jutott eszembe,de sorolhatnám végtelenségig az anomáliákat ez ügyben!!!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Teljesen igazad van. Tavaly 3000 ember halt meg az influenza járványba,vagy annak szövődményébe és nem csináltak ekkora cirkuszt belőle itthon. A korona vírusba eddig fele annyian sem haltak bele. Szerintem ha időben elkezdték volna a szűrést,sokkal magasabb számok jöttek volna ki,hisz az emberek 80%-ban fel sem veszik,hogy betegek. Az influenza is így tud terjedni,hogy az emberek férnek táppénzre menni, a gyerekeket lekúpozzák,hogy a szülők mehessenek dolgozni,és azért halnak bele annyian. Tavaly is az idős vagy akut betegek és az egy éven aluliak adták ki a 3000-es számot. Most az a különbség,hogy még az influenzába bele betegedhet még az egészséges is,addig a Kovid-ot csak a gyenge immunrendszerű emberek kapják el, és mivel ez egyszerre történik a világ minden táján ezért beszélnek világjárványról. Amennyiben a korona vírus is úgy mint az influenza jönne menne 3gész évben,akkor itthon sem lenne akkora szenzáció és a kormánynak sem lenne indoka minden féle alaptalan hülyeségekre. Itthon rendesen felturbózták a félelmet és a pánikot. Én úgy vagyok ezzel,hogy mivel 65 éven felüli vagyok,kerülöm a tömeget és használom a maszkot. Aki fél az védekezzen.
volvós
A cikkhez :: A buziknál gyorsabban terjed a vírus, mert naponta együtt vannak az ov(r)ális szobában, és megy a seggbeduma ) Kovács-Hol(a)lik elvtárs nem használnak védőmaszkot valószinű ...
colibri
Ki a búbánatot érdekli, hogy Kovácsnak milyen a teszteredménye... , meg a többi vidéken kúriabulizónak... Nincs más téma, amiről írni lehetne?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.