A Budapestre bevezető főbb utakon és az M0-s déli szakaszán már erős a forgalom, így lassabb a haladás néhol.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szeritn a következő a helyzet az utakon:

- Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé a 95-ös km-nél egy kamion fordult keresztbe, a Nagyfüged és Kál közti szakaszon. Mellette csak egy sávon araszolnak a járművek, de lassú a haladás.

- Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Törökbálint térségében a 13-as km-nél, baleset miatt a belső sávot lezárták. A forgalom lassan araszolva halad.

- A 3-as főúton, Miskolc határában két személyautó ütközött össze. A 177-es km-nél a helyszínelés idejére lezárták a fél útpályát.

- A reggeli forgalomban lassabb a haladás a főváros irányába, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton, az ürömi körforgalomnál, a 31-es főúton Mendénél és Maglódnál, az 51-es és az 510-es főutakon Dunaharaszti térségében, valamint a Pesti úton, Pécel és az M0-s autóút között.

Építkezés miatti torlódás

Keszthely és Balatonszentgyörgy között a 76-os főúton, a 4-es és a 7-es km között útépítők dolgoznak. A félpályás lezárás miatt a 76-os főúton Keszthely irányába, a közeli 71-es főúton pedig Balatonszentgyörgy felé lehet komolyabb torlódásra számítani csúcsidőszakban, ilyenkor érdemes a Hollád-Zalakomár-Sármellék-Alsópáhok útvonalon kerülni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.