Magyarországon is voltak helytartóik, akik felügyelték a drogkereskedelmet, tartották a helyi hatóságokkal a kapcsolatot. Egyikük a Fradi kettes szektorát vezette. Akkor mondta a Hypós, a kettes szektor vezetője, hogy ő elég jó kapcsolatot tart fenn az ellenzékkel, amely szintén érdekelt abban, hogy ez a kormány megbukjon és ebből a célból igen komoly tevékenységre készülnek. Ebből indult ki egy tárgyalási folyamat, hogy ebből ki mit tud vállalni. (Az interjúban Hypósként emlegetett Karsai Ferenc évekkel ezelőtt meghalt – a szerk.) Yugovich azt állítja, vállalták, anyagilag támogatják az ellenzéket. A 2005-ös profitjuk egészét, mintegy 100 millió forintot, átadták, miközben szervezkedtek, kidolgoztak egy tervet arra is, ha Gyurcsányék ismét győznek. Akkor kezdtünk beszélni arról, hogy utcai zavargásokat szervezünk. Az ellenzék politikai módszerekkel, tehát a parlamentben próbálta meghiúsítani a kormány lépéseit, de társadalmilag is egyre elfogadhatatlanabbá kellett tenni...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Elékezzünk erre és a választási a fizikai erőszakkal a választás rendjét megzavaró kopaszokra.. Emlékezzünk a ligetben rendőröket utasítgató agyonkokózott kopasz tahóra. Sok nevet fel lehetne hozna az alvilág és a fidesz összefonodására úgy itthon, ahogy nemzetközileg. Őket akkor veszik elő, ha valamit már nem lehet máshogy intézni. Érzitek ugye, hogy ha majd a bukás miatt attól rettegnek, hogy ki ne essenek a csontvázak, akkor mi mindent meg fognak tenni. Elveszteni minden és börtönbe leélni a maradék fiatalságot vagy megtenni egy csúnya dolgot és megtartani a milliárdos, jachtozó életet. Vajon ezen a ponton mit fognak választani, ha lehet érezni, hogy közel vég..? Mit fognak választani párt szinten és a legalsó kiskirály szintjén..Eddig a kirakat Lölővel volt elfoglalva mindenki és "fehérgalléros" bűnözőknek tudta be mindenki őket, de az ő arcuk ennél ezerszer sötétebb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
Én már akkor és megmondtam, gyurcsány börtönt érdemel, mert nem élessel lövette az állatokat
SystemError
@Shikari: 2-2.5 millió suttyó nem sokáig maradhat hatalmon a köz felett. Tahókat nem fog megtűrni sem a tudományos világ sem a művészet egyik ága sem. A rendszert elfoglalhatjátok, ellophatjátok, de társadalmilag soha nem fog működni, hogy tahó maffiózók és a csicska csőcselékük mondja meg, hogy mi legyen a közízlés. Lopni és hazudni a hatalomért bármelyik odatett majom tud közületek, de amiről beszélek az nem erőszak kérdése. Bizony bizony vannak olyan pontok egy társadalomban, ahová azok jutnak, akik rendelkeznek bizonyos adottságokkal. Ez pedig nem a fidesz nácigépezetében élősködő kis baszadék csicskák világa :)
Nyilván egy tahó ezt azért nem tudja felfogni, mert tahó...Szóval nem várom, hogy átlásd ezt az egészet. Eljön a nap, hogy 7.5 millió nem fideszesnek elege lesz ebből. Nyilván a milliárdokat nem fogják fel és a konkrét ügyeket, de ha elveszik a netet vagy a színházat, közéletet azt igen. Csináljátok csak! :)
namihami
@SystemError: 12.49: Ezt megkaptad, de persze és is hozzájuthattam volna. Ma neked pörgette ki a kerék.
És most a 12.24::-hez: Nekem a bűnösség kimondása már kevés. Az a vagyon (!!!---mérhetelen), amit ettől az országtól raboltak, egy sima bűnösség-kimondással már nem egalizálható.
Lehet, hogy brutális vagyok, de legalább egy ""causescuzás"" a legminimálisabb megoldás. A kinti vagyonokra ugyan már keresztet vethetünk, de legalább a főrablóknak ne legyen meg az örömük, hogy élvezik a rablott pénzt. Nekünk az már vesztett játszma. Ha nem ők, akkor a család fogja elkölteni, de nekünk már kampec dolores.
SystemError
@Shikari: Ha lennének színész vagy tudós ismerőseid, akkor tudnád, hogy nincs politikai előjel a munkájukban, mert az nem is tudós vagy színész, aki ezzel korlátozza magát..Ti akartok valami olyan átideologizált szart tenni több száz év szakmai értékei helyére, amire igazától tervetek sincs. Ki fogja ezt oktatni és kinek és kit fog érdekelni...? Azt várjátok, hogy aki eddig bunkó volt, vagyis a fidesz 2/3-a statisztikailag az, az majd attól, hogy kokós baszós nemzeti celekurvás/csicskás Trianon balett darabok lesznek, akkor arra majd elmegy bárki? :) Mi a terv az odaszarást leszámítva...?!:)
SystemError
@Shikari: és ezt fogják valakik oktatni, amit valakik majd hallgatni fognak, mert ennek a művelése az életcéljuk? A legfontosabb, hogy ezt százezrek akarják majd megnézni? :) Előttem van az átlag szakmunkás zsidózó, buzizó, idegengyűlölő átlag fideszes, ahogy megjön a kultúra iránti igénye, mert már nem buzis a színház he. Akkora tahó vagy, mint a ház! :)
csetere
@Gyütt Mönt: Én szintén végignéztem, hajnali 3/4 1-kor fejezte be a közvet5ít5ést az ATV.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.