Magyarországon is voltak helytartóik, akik felügyelték a drogkereskedelmet, tartották a helyi hatóságokkal a kapcsolatot. Egyikük a Fradi kettes szektorát vezette. Akkor mondta a Hypós, a kettes szektor vezetője, hogy ő elég jó kapcsolatot tart fenn az ellenzékkel, amely szintén érdekelt abban, hogy ez a kormány megbukjon és ebből a célból igen komoly tevékenységre készülnek. Ebből indult ki egy tárgyalási folyamat, hogy ebből ki mit tud vállalni. (Az interjúban Hypósként emlegetett Karsai Ferenc évekkel ezelőtt meghalt – a szerk.) Yugovich azt állítja, vállalták, anyagilag támogatják az ellenzéket. A 2005-ös profitjuk egészét, mintegy 100 millió forintot, átadták, miközben szervezkedtek, kidolgoztak egy tervet arra is, ha Gyurcsányék ismét győznek. Akkor kezdtünk beszélni arról, hogy utcai zavargásokat szervezünk. Az ellenzék politikai módszerekkel, tehát a parlamentben próbálta meghiúsítani a kormány lépéseit, de társadalmilag is egyre elfogadhatatlanabbá kellett tenni...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Elékezzünk erre és a választási a fizikai erőszakkal a választás rendjét megzavaró kopaszokra.. Emlékezzünk a ligetben rendőröket utasítgató agyonkokózott kopasz tahóra. Sok nevet fel lehetne hozna az alvilág és a fidesz összefonodására úgy itthon, ahogy nemzetközileg. Őket akkor veszik elő, ha valamit már nem lehet máshogy intézni. Érzitek ugye, hogy ha majd a bukás miatt attól rettegnek, hogy ki ne essenek a csontvázak, akkor mi mindent meg fognak tenni. Elveszteni minden és börtönbe leélni a maradék fiatalságot vagy megtenni egy csúnya dolgot és megtartani a milliárdos, jachtozó életet. Vajon ezen a ponton mit fognak választani, ha lehet érezni, hogy közel vég..? Mit fognak választani párt szinten és a legalsó kiskirály szintjén..Eddig a kirakat Lölővel volt elfoglalva mindenki és "fehérgalléros" bűnözőknek tudta be mindenki őket, de az ő arcuk ennél ezerszer sötétebb...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Elékezzünk erre és a választási a fizikai erőszakkal a választás rendjét megzavaró kopaszokra.. Emlékezzünk a ligetben rendőröket utasítgató agyonkokózott kopasz tahóra. Sok nevet fel lehetne hozna az alvilág és a fidesz összefonodására úgy itthon, ahogy nemzetközileg. Őket akkor veszik elő, ha valamit már nem lehet máshogy intézni. Érzitek ugye, hogy ha majd a bukás miatt attól rettegnek, hogy ki ne essenek a csontvázak, akkor mi mindent meg fognak tenni. Elveszteni minden és börtönbe leélni a maradék fiatalságot vagy megtenni egy csúnya dolgot és megtartani a milliárdos, jachtozó életet. Vajon ezen a ponton mit fognak választani, ha lehet érezni, hogy közel vég..? Mit fognak választani párt szinten és a legalsó kiskirály szintjén..Eddig a kirakat Lölővel volt elfoglalva mindenki és "fehérgalléros" bűnözőknek tudta be mindenki őket, de az ő arcuk ennél ezerszer sötétebb...
Gyütt Mönt
Én TV-n végignéztem az akkori közvetítést, a rendőrök elleni erőszakot a T-34-es elkötést, kocsik felgyújtását, stb. Akinek ez nem volt beszédes, annak hiába mondanám el, nem is AKARJA elhinni. Egy görög bölcs szerint egy csepp vízben meglátni a tengert. Megláttam, sajnos. Hasonlóan alakul most is a helyzet, megy az uszítás ezerrel. Jobb érzésű és nyelvet beszélő fiatalok menekülnek az országból. :((
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
sokanvagyunk
"Frissítünk! – Helyreigazítás" - Hypós nem hypózott. :)
Clavigo
@Gyütt Mönt: "... fiatalok menekülnek az országból ",,, De csak addig,,,amíg a Cigánybáró le nem húzza újra a vasfüggönyt.. Szerintem már Kegyes Urunknak is elege van ,,hogy csak a fiatal-kretének ( fitymalitasz ) maradnak itthon...:) :)
tudode
Hurrá!
.
Egy elfajzott béközepes forgathatja a kormánkereket a farmergatyás katonáial:
.
------ Orbán: a VIP-páholyban meccset nézni elfajzás
.
www.youtube.com/watch?v=EPmTxqk0TH4&t=4s
-----------------------------------
.
És a béközepes megy előre mint egy dózer, mindenkin, mindenen átázolva
.
----- RIASZTÁS - Kubatov embere kitálal
.
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=71s
----------------------------------
.
És az ország apraja, nagyja Csipke Rózsika álmát alussza, miközben a rendvédelmiseken keresztül az egyetemek saját íze szerint fogadják el az ördögi tervét, reménykedve, hogy kutyából lesz szalonna!
Béla333
Vajon ezt miért nem derítette fel az akkori kormány? Miért nem mutatták ezt fel egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében - bizonyítékokkal?
Ha Gyurcsányék ezt megteszik, akkor ma nem ez lenne ebben az országban!
Clavigo
@Shikari: Megjöttél Bumburnyák ? Átengedtek a határon ? Igaz,,hogy kellenek a román csicskások,,nemzetgazdasági szempontból... Csak ne felejts el hétfőn munkába állni,,Bugsy. ( és ne legyél bunkó )
kereső
@SystemError: Aki még mindig a 2022-es "demokratikus" választásra készül ,és ezzel hülyiti az embereket, az politikailag vak és süket. Csak meg kell nézni a "készüljetek.hu" honalapon/alapjogokért központ/ orbán 20200.júliusában sátoraljaújhelyen elmondott beszédét, és hozzá a kampányt, amit most inditott a központ. Benne orbán beszédében mi várható.És eddig mindig mindent elmondott előre- Kötcsén, Tusványoson, meg amikor éppen hol volt. Csak mindenki "bolond" beszédnek titulálta mindenki- azt is amikor kötcsén meghirdette a "centrális erőteret". És itt vagyunk ,egy kiteljesedett fasisztoid diktatúrát sikeresen összehozott.
kereső
@Béla333: Volt egy parlamenti tényfeltáró bizottság.Valószinúnek tartom, hogy ezek a dolgok szerepeltek benne már akkor is. Nem Gyurcsány dolga volt!!!, - mert akkor még demokráciában éltünk, hogy lépéseket tegyen ebben az ügyben.A parlamenti vizsgálóbizottság, a parlament igazságügyügyi és jogalkotó bizottsága, a rendőrség-úgyészség hivatalből. Egyik sem tette. Hanem ellenkezőleg- schiffer vezetésével megindult a hadjárat Gyurcsány ellen/tart a mai napig/, szemkilövető, meg diktátor, meg még ki tudja már hányféle hazug cimszó alatt. Hiába hozta le a Wikileaks, hogy orbán milyen szerepet játszott a törvényes hatalom puccskisérlettel történő megtámadásában- Gyurcsány volt a hibás. A TASZ a "forradalmárok" pártjára állt a kormánnyal szemben. A biróságok egymás után mentették fel a kopaszokat, azok után hogy égett fél Budapest. És Te is elhitted.Orbán már akkor is az volt, ami most. "a haza nem lehet ellenzékben"- tehát mindenképpen ki kell iktatni az egyetlen számba jöhető ellenfelet- az ellenpólust, aki izzig-vérig demokrata, Soha nem fogom megbocsájtani az szdsz-mek, és az mszp-nek meg még úgysem, hogy nem állt ebbe bele.
SystemError
@Shikari: Pedig vizsgálta a rendőrség. Hát nem emlékszel milyen kínos volt a rendőrségnek, hogy nem találtak kapcsolatot a "katonák" között, miközben egy átlag ember leellenőrizhette, hogy van/volt kapcsolat, de arról nem vettek tudomást és valahogy már nem is akarnak ezzel foglalkozni..:) Ugyanez volt a vadhajtásoknál. Egyszer bizonyítékot fogadnak be tülök, aztán meg azt sem tudják, hogy kik üzemeltetik a portált. Ezek az ügyek kínosabbak voltak a rendőrség számára, mint bármelyik szereplőnek... Már a rendőrök tenyere is nagyon viszket, ha rólatok van szó. Az hogy van pár lefizetett majom, attól még a nyomozók és minden rendvédelmi dolgozó egy hivatásra tette az életét és nem arra, hogy fidesz csicska legyen, akinek leszólogat valami műveletlen átlag Orbán bizalmas. Biztos megvan neked, hogy milyen munkaközegre gondolok, nem fejtem ki jobban :)
Béla333
@kereső: 15.31
Parlamenti tényfeltáró bizottság az elmúlt 30 évben még értékelhető munkát nem végzett. Az csak amolyan porhintés a jónépnek, hogy ők nagyon akarják, de pl. bárki büntetlenül hazudhat a bizottság előtt, ha olyan kedve van, el sem megy.
Ezért parlamenti bizottságra felesleges hivatkozni.
Ellenben egy mindenféle hatalommal felruházott miniszterelnöknek meg kutya kötelessége egy olyan dúlás után, mint amilyen 2006-ban volt - feltárni az okokat, a szervezőket, a hátteret, hiszen ő volt a főnöke a kormánynak, így a titkosszolgálatnak vagy a belügyminisztériumnak. Ki a fenének kellett volna bemutatni, hogy mi is történt akkor, ha nem a kormánynak?!
kereső
@Béla333: Egyetlen dolgot kérek Tőled. Légy szives fejtsd ki, hogy demokratikus viszonyok között- amikor működik =még ha gyermekcipőben IS), a fékek-és ellensúlyok rendszere, van valós társadalmi egyeztetés a hatalom (kormány)és a társdalom között az érdekképviselőkön keresztül, a sajtó ténylegesen a 4. hatalmi ág, a parlament nem kiszolgálója, hanem ellenőre a kormánynak- miféle mindenféle hatalma van a miniszterelnöknek? És akkor már csak egyet kérek ennek kapcsán- ne mosd össze orbán hatalám és gyurcsányét. Talán még Te is képes vagy érzékeln i a különbséget(bár ebben nem vagyok biztos). Az hogy orbánék akkor azt rikoltozták Gyucsányra, hogy diktátor- hiszen ezért alakult meg ellenzékként az lmp!- az még attól nem volt igaz.A rendőri vezetés a saját emberei mellett nem állt ki, nemhogy vizsgálatot inditott volna.
kereső
Vasárnaptól hiába keresik az InfoRádiót, a Klubrádiót, a Katolikus Rádiót és az állami rádiócsatornákat a digitális rádiókészülékkel rendelkezők. Szombatról vasárnapra virradó éjjel, 0 órakor lekapcsolta az Antenna Hungária az úgynevezett DAB+ technológiával megvalósított digitális rádiós sugárzást Magyarországon.
Béla333
@kereső: 15.57
Hogy miféle hatalma és jogköre van egy miniszterelnöknek egy utcai zavargás során?
Ne nevettess már, hogy ezt nem is sejted?
Nos:
Ő ugye a kormány feje, a miniszterek vezetője, a miniszterek főnöke. ALÁRENDELTJE a belügyminiszter és ALÁRENDELTJE a titkosszolgálatokért felelős miniszter is.
Tehát egy olyan zavargásoknál, mint amilyen 2006-ban volt a miniszterelnöknek kutya kötelessége UTASÍTANI a minisztereit, hogy a zavargásokért felelőseket derítsék ki és vonják őket felelősségre.
Persze, ha olyan háttéralkuk vannak a politikai "elit" között, hogy egymást nem piszkáljuk, akkor nem várhatunk felderítést és ez így is történt 2006-ban
Hiszen, ha most olyan okos Gyurcsány, hogy a Fidesz legfelsőbb köreiből irányították a zavargásokat, akkor a 2006-2010 közötti időszak miért volt kevés arra, hogy ezt bizonyítékokkal elénk és a nemzetközi közvélemény elé tárja?
Ha ezt megteszi, akkor ma nem Orbán a miniszterelnök és nem ül a nyakunkon a Fidesz immáron 10 éve!
csetere
@Gyütt Mönt: Én végignéztem a közvetítéts és este 3/4 1-ig a többi az ATV-n. Iszonyú volt!
kereső
@Béla333: Többek között a Te idolod Schiffer nagy-nagy demokrata és jogvédő miatt sem, aki még minap is kijelentette, hogy nincs diktatúra- bezzeg az "emmuttnyocév, és akkor Sólyom elnök urat még nem is emlitettem, akinek mostanság semmiféle erkölcsi skrupukusa nincsen, csak az a qrva öszödi beszéd vitte erkölcsi, morális romlásba az országot."Meddő vita ez köztünk Béla- Te annyira elvakult vagy, hogy nem tudsz reálisan gondolkodni. Én meg ugye megveszekedett gyurcsányista vagyok a szemedben.
Béla333
@kereső: 17.41
Kened szét az anyagot szerte-széjjel, csak éppen válaszolni nem vagy hajlandó!
Nyilván nem válaszolsz, mert nincs rá magyarázat, hogy miért nem vizsgálták ki a 2006-os zavargásokat, miért nem vonta felelősségre a szervezőket az MSZP vezette kormány? Én lennék elfogult?
(Hogy hogyan jön ide Schiffer, meg Sólyom azt nem tudom...)
Tehát?
Gyütt Mönt
@Clavigo: a Kedves Vezető max a járványra hivatkozással tudja zárva tartani a vasüggönyt, utána nem, mert a szabad mozgás az unió egyik alapelve.
kereső
@Béla333: Béla nem tudom megmondani, hogy miért nem vizsgálták ki a 2006-ban törtééntekket. De ezt nem varrom Gyurcsány nyakába. Koalicióüban kormányzott- és ott nem az ő szava döntött- ez világosan kiderült a 2006-2009 közötti időszakban.Gyurcsány egyszerúen nem tehette a körülmények miatt, hiszen igy ő volt a hibás. Talán fel kéne tenni ezt a kérdést az akkori többi szereplőnek IS! Egyértelmű, hogy orbánnak és a fideSS-nek ez egyáltalán nem állt érdekében. És vedd figyelembe, hogy én akkor is és most is csak egy nyitott szemmel szemlélő vagyok, sohasem voltam "közelben".Igy a kérdést ne nekem tedd fel. Tedd fel Gyurcsánynak a fb. oldalán, vagy az instán. Állitólag még válaszolni is szokott. Ennél autentikusabb választ nem kaphatsz . Ja, és ne feledkezz meg a titokminiszter - Szilvásy elleni évekig tartó perről sem. Ami aztán teljes felmentéssel zárult. Esetleg még őt is kérdezhetnéd.
Amit Te szerte-szét kenésnek mondasz kedves Béla, azok a tények- bármennyire is nem tetszik Neked. Orbán hatalomra jutásában elévülhetetlen érdeme van Sólyomnak, Schiffernek, az mszp--nek, az szdsz horn gáborjainak.
Én azt várnám, hogy az mszp nézzen már szembe a az "emmuttnyocév" kormányzásával, öszöddel, a 2014-es választás megpuccsolásával(Bajnai kigolyózásával)-és még sorolhatnám tovább is.
kereső
@Béla333: Ami meg a Te "kormányzati" elképzeléseidet illeti- a hatalomról, meg az egészről az közelebb áll az orbánihoz, mint egy demokratikus ország kormányzásához.
Béla333
A DK-sok felelőssége, hogy nem követelik ki a pártjuk vezetőitől a 2006-os zavargások felelőseinek bizonyítékokkal alátámasztott megnevezését, sőt azon vannak, hogy még csak fel se merüljön az MSZP-Fidesz háttér alkuk mocskos világa és az, hogy nekik ez az aljas, kéz-kezet mosó politika az értékítéletüknek pont megfelelő.
Így nem is lesz megtisztulás ebben az országban...
Béla333
@kereső: 18.43
Egy vállalat irányítása vagy egy kormány irányítása nem demokratikus, vagy csak annyiban, amennyiben annak a vezetője lehetővé teszi.
A döntések, az eredmények felelőse ellnben mindig a mindenkori vezetőé, de a kudarcokért is neki kell a balhét elvinni egyszemélyben.
Ha egy kormány vezetését képtelen volt Gyurcsány ellátni miniszterelnöksége idején, akkor ő nem jó vezető!
Ellenben ha Orbán diktatórikusan vezeti a pártját és a kormányát, akkor ő sem jó vezető.
kereső
@Béla333: Egy demokratikus ország , demokratikusan megválasztott kormánya-még akkor is ha az ellenzék azt kiabálta, hogy illegitim- nem kormányozhat másként, csak demokratikusan. Ha nem úgy tesz, akkor orbán kormány lesz belőle. Azaz egyszemélyi uralom- diktatúra.
Nem arról beszéltünk, hogy Gyurcsány jó vezető volt-e.Azt mondom, hogy nem. De mindvégig tartotta magát a demokrácia szabályaihoz. Azt, hogy miért nem , meg ne kérdezd tőlem- az okait már ő maga is többször elmondta, önkritikusan.
Orbán szerintem(hamár igy osztályozunk)"jó vezető" a Te fogalmaid szerint, hiszen vasmarokkal tartja a pártját, a koormányt a klientúrát.
Én mégis inkább a "rossz vezető" Gyurcsány mellé tenném le a voksomat.
Béla333
@kereső: 18.40
Már az minősíti az akkori vezetést, hogy egy ilyen horderejű ügyet, mint a 2006-os zavargások képtelenek voltak (vagy nem is akarták) kivizsgálni.
Hogy ennek a felelősségét te nem az akkori főnökben látod, ellenben felmented őt a felelősség alol azt mutatja, hogy szélsőségesen elfogult vagy Gyurcsánnyal szemben.
Ha meghaladta a képességeit a koalíciós kormányzás, vagy képtelen volt a kormányát az ország érdekében működtetni, akkor ezt most nem lehet másképpen mondani, mint hogy nem alkalmas az ország vezetésére.
Ha ellenben azért nem volt felelőse a zavargások szervezőinek, mert a háttérben a két párt bűnözői összejátszottak, ezáltal akadályozták meg, hogy a bűnösöket, a bűnözőket kinyomozzák, akkor meg bűnpártolás amit csinált, ami meg az ország érdekeivel szöges ellentétben áll.
Tehát mindkét eset azt mutatja, hogy Gyurcsány megbukott a 2006-os események felgöngyölítésében, a jobbik eset lenne az, ha csak alkalmatlansága okán.
kereső
@Béla333: Legyen a Te véleményed szerint. az még szabad, és szent. Nem értünk egyet- de legyen igy. Te meg a végtelenségig elfogult vagy Gyurcsánnyal szemben- úgy is mondhatnám, hogy fóbiás vagy. Mindenképpen bűnösnek akarod látni és láttatni- pedig a dolgok, mint a fenti téma is mutatja, sohasem fehérek és feketék. És nem hiszem, hogy felmentettem őt- de a kizárólagos hibáztatás nem áll.Orbánnál éppen azért, mert egyszemélyi vezetés és döntés van- na nála megáll.
kereső
@Béla333: És hoztam Neked is valamit- ezt nem éreztem igy 2006-2010 között.
LEVEGŐT!
Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.
Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.

Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.

Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.

Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.

Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani...
Béla333
@kereső: 19.24
Próbáld megérteni amit írtam, mert ha nem sikerül, akkor ti DK-sok soha nem fogjátok megérteni, hogy miért nem fogadják el az ellenzék vezetőjének Gyurcsányt. Ha nem tudunk (nem tudtok) ezen túllépni, akkor csak itt fogunk pörögni a saját tengelyünk körül és akkor még 10 év múlva is itt fogjuk szidni az Orbán kormányt!
Azt hiszem most nincs már miről most írogatni...
Majd legközelebb egy másik cikknél...
kereső
@Béla333: Én nem akarom, hogy Gyurcsány legyen az ellenzék vezetője. Viszont megkerülhetetlen és kihagyhatatlan a pártja, és azzal együtt Ő is. Szerintem nincs kérlelhetetlenebb ellenfele orbánnak a dk-soknál. Én jobban aggódom Mesterházy mesterkedése-és vele együtt az mszp "mesteházayskodása" miatt. Csak figyeljél.
Béla333
@kereső: 19.41
Az LMP is megkerülhetetlen és kihagyhatatlan volt '18-ban, még nagyobb támogatottságot szerzett, mint a DK!
Mégis a DK-sok legfontosabb dolga az volt, hogy leamortizálják a pártot és annak a miniszterelnök jelöltjét: Szél Bernadettet. Alattomos, aljas munkájuknak köszönhetjük a jelenlegi helyzetet.
Apropó: Szél Bernadettről és Hadházyról is azt terjesztettétek, hogy Orbán kormányában valamilyen miniszteri tisztséget fog elvállalni, Schifferről meg azt, hogy alkotmánybírónak készül.
Ez szerinted mikorra várható?
Nem gondolod, hogy oltári nagy hiba volt az ellenzéki oldalt leamortizálni csak azért, hogy a DK jobban szerepeljen?
kereső
@Béla333: Az lmp-t nem kellett leamortizálni. Megtette ő maga ezt a szivességet magának- azzal, hogy 2018-ban IS! biztositotta orbánnak a parlamenti 2/3-ot a jobbikkal együtt. És én most sem köpködöm ezért az lmp-t, sem a jobbikot.(Ne feledd, mindkét párt Gyurcsány ellenzékeként jött létre-és orbán szövetségeseként). Hajlamos vagy a tényeket negligálni.
Clavigo
@Shikari: Meglógtál a karanténból,,gyagyás ?
Aki Én
@Shikari: Hétvégén sem kellettél senkinek? Azt is itt töltötted, lúzer?
Szerinted miért nincsenek magyar barátaid, te hazaáruló bolsi csicska?
Clavigo
@Shikari: Viselkedjél,,gyagyás,,nem otthon vagy.
Peller Anikó
@Béla333: neked aztán vastag a bőr a pofádon baromarcú, amikor a legfontosabb dolgodnak tekinted még ma is, hogy leamortizáljad a pártot és annak a vezetőjét. Igen a dékát, amely az ellenzék vezető ereje lett, míg a kétszínű elempé elvégezve dolgát eltűnt a süllyesztőben.

Az elempé saját magát amortizálta le ahogy @kereső: is mondta, de te mindenhol dékást látsz idióta megrögzött hülyegyerek.
namihami
@SystemError: 13.43: Amit és amiről Te is írsz, ahhoz volt többször is a véleményem, hogy egy kilátásban levő vereség vagy ne adjisten, tényleges hatalomváltás esetén akár a polgárháborúba is képesek lennének belehajszolni az országot, a megszerzett hatalom és pénz megtartása érdekében. Ezeket a kopaszokat a balhé (persze a mellette megkapható pénz is), a híveket a Vezér hadbaszólító szava akármire képessé tenné.
Ha már minden kötél mégis szakadna, akkor a fideszelitnek csak annyi idő kellene, amíg a repülőtérre kiérnek. Hiszem és vallom, hogy amit itthon kellene hagyni, az a tényleges vagyonuk 10-15 %-a. Ennyi veszteség megéri az egérutat. A többi már a biztonságos basibankokban van. Erre kellett és kell a nagy haverság. És ennek a menekülőútnak a biztosítása a TEK igazi feladata. Leginkább ez a felállításának és finanszírozásának az elsődleges célja.
SystemError
@namihami: Igen itt nyugodtan lehetünk gyakorlatiasak, hogy mi történne minden egyes bűnoző kiskirály esetén helyben is és országosan szervezeti szinten is. Ehhez a részéhez már nem politikai, hanem ember ismeretek kellenek. Borkai esetén is jól látható volt, hogy a vagyonokat kint tartják. Nyílván az ottani hatóság nem nézi a származást és nem is láthat bele és ez igaz a hazai szervekre is fordítva..Csak "pénzmosodát" tartják itthon, ami egyben a fal is a társadalom felé. Nyilván mindegyiknek lesz valami olyan vállalkozása, amivel igazolni fogja, hogy azért egy lebukott helikopterezésre van pénz, de a cég is tele hitellel persze..:) Azt gondolom, hogy elsősorban itt nem a pénzek visszaszerzése a lényeg, hanem a bűnösség kimondása. Utána meg majd eldönti a bűnöző, hogy külön elüli-e a pénzbüntetést vagy visszahozza a vagyont.
SystemError
@Shikari: Jó ezt a bizonygatós kisfiú műsort már ismerjük..:)
luiz
Én már akkor és megmondtam, gyurcsány börtönt érdemel, mert nem élessel lövette az állatokat
SystemError
@Shikari: 2-2.5 millió suttyó nem sokáig maradhat hatalmon a köz felett. Tahókat nem fog megtűrni sem a tudományos világ sem a művészet egyik ága sem. A rendszert elfoglalhatjátok, ellophatjátok, de társadalmilag soha nem fog működni, hogy tahó maffiózók és a csicska csőcselékük mondja meg, hogy mi legyen a közízlés. Lopni és hazudni a hatalomért bármelyik odatett majom tud közületek, de amiről beszélek az nem erőszak kérdése. Bizony bizony vannak olyan pontok egy társadalomban, ahová azok jutnak, akik rendelkeznek bizonyos adottságokkal. Ez pedig nem a fidesz nácigépezetében élősködő kis baszadék csicskák világa :)
Nyilván egy tahó ezt azért nem tudja felfogni, mert tahó...Szóval nem várom, hogy átlásd ezt az egészet. Eljön a nap, hogy 7.5 millió nem fideszesnek elege lesz ebből. Nyilván a milliárdokat nem fogják fel és a konkrét ügyeket, de ha elveszik a netet vagy a színházat, közéletet azt igen. Csináljátok csak! :)
namihami
@SystemError: 12.49: Ezt megkaptad, de persze és is hozzájuthattam volna. Ma neked pörgette ki a kerék.
És most a 12.24::-hez: Nekem a bűnösség kimondása már kevés. Az a vagyon (!!!---mérhetelen), amit ettől az országtól raboltak, egy sima bűnösség-kimondással már nem egalizálható.
Lehet, hogy brutális vagyok, de legalább egy ""causescuzás"" a legminimálisabb megoldás. A kinti vagyonokra ugyan már keresztet vethetünk, de legalább a főrablóknak ne legyen meg az örömük, hogy élvezik a rablott pénzt. Nekünk az már vesztett játszma. Ha nem ők, akkor a család fogja elkölteni, de nekünk már kampec dolores.
SystemError
@Shikari: Ha lennének színész vagy tudós ismerőseid, akkor tudnád, hogy nincs politikai előjel a munkájukban, mert az nem is tudós vagy színész, aki ezzel korlátozza magát..Ti akartok valami olyan átideologizált szart tenni több száz év szakmai értékei helyére, amire igazától tervetek sincs. Ki fogja ezt oktatni és kinek és kit fog érdekelni...? Azt várjátok, hogy aki eddig bunkó volt, vagyis a fidesz 2/3-a statisztikailag az, az majd attól, hogy kokós baszós nemzeti celekurvás/csicskás Trianon balett darabok lesznek, akkor arra majd elmegy bárki? :) Mi a terv az odaszarást leszámítva...?!:)
SystemError
@Shikari: és ezt fogják valakik oktatni, amit valakik majd hallgatni fognak, mert ennek a művelése az életcéljuk? A legfontosabb, hogy ezt százezrek akarják majd megnézni? :) Előttem van az átlag szakmunkás zsidózó, buzizó, idegengyűlölő átlag fideszes, ahogy megjön a kultúra iránti igénye, mert már nem buzis a színház he. Akkora tahó vagy, mint a ház! :)
csetere
@Gyütt Mönt: Én szintén végignéztem, hajnali 3/4 1-kor fejezte be a közvet5ít5ést az ATV.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.