Érdekes dolog, amikor az egyértelműen Fidesz-kotta szerint, minden ütemjelzésre reagálva játszó figura azzal vádol többszáz fiatalt, hogy dőre módon benézték, hogy a politika felhasználja őket. Lehet, hogy tényleg nem tudja? Akkor szóljon neki valaki……

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
és ez szeretne fiatalokat tanítani? na eriggy má...
csipetke
Megnéztem vele pár riportot,lehet,hogy rendezőnek jó,de egy igen ostoba ember.Épp orbánnak való,mert szócsőnek úgy tűnik jó.Bár annak se,mert annyi ostobaságot hord össze,hogy nincs ember,aki elhiszi.Valami olyan rizsát kéne szórnia,ami valamelyest hihető.
csipetke
@csipetke: Számomra mindig meglepő,hogy egy ember mennyire be tudja mocskolni magát a politikával,és bizony akik felhasználták,(ezesetben a fidesz) ha már nincs rá szükségük,eldobják,mint sajátlábú récsöl a szaros pelenkát.Közben éreznie kell az emberek gyűlöletét.Nem érzi magát sz@rul?
legott
Vidnyánszky Attila, nézhetetlenné tette a Nemzeti Színház előadásait. Ingyenjegyért sem megy már el oda egy épeszű ember sem!

Miért nem az Erzsébet téren épült fel az eredeti tervek szerint?
Miért kint a halál f@szán, ahol még a madár sem jár?
Most kik járnak a GÖDÖRBE? Nyálgép, a magyar kultúrát nem ismerő, leszaró külföldi részeg emberek, akik egyik kocsmától a másikig támolyognak, és eldugott sarkokban, fák, bokrok tövében hugyoznak.

Eklatáns példa, a Fidesz kultúrához, nemzethez, értékekhez való hozzáállásában !!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.