A Budapest-Pusztaszabolcs, illetve a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalakon akadtak olyan problémák, amik miatt 20-30 perces késéstől kezdve a 90 percet meghaladó késésekre lehet számítani.

Nem indult jól a hétfő a MÁV-nak, két fővonalon is nagy késésekre kell számítani. 

Két jelentős vasútvonalon is nagy késésekre kell számítani

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Budapest-Pusztaszabolcs vonalon a Kelenföld-Háros-Nagytétény-Diósd közötti szakaszon a kivitelező nem fejezte be időben a munkát, ezért tovább tartott a vágányzár, emiatt csúsztak meg a vonatok. 

Ott a Mávinform 7:16-kor kiadott tájékoztatása szerint "újraindult a vonatközlekedés. A biztosítóberendezés hibája miatt azonban a vonatközlekedés lelassul. A Budapest–Pusztaszabolcs és a Budapest–Dunaújváros vonalon utazók 20-30 perces hosszabb menetidővel számoljanak. A mai napon nem közlekedik a Déli pályaudvarról Százhalombattára 7:25-kor és a Százhalombattáról a Délibe 8:55-kor induló S40-es vonat."

A Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon ennél nagyobb a csúszás, ugyanis Sülysáp és Újszász között felsővezeték-hiba miatt nem volt áam a vezetékekben, emiatt ott villamosvontatású vonatok nem tudtak közlekedni. 

Reggel 6:15-től ismét közlekednek a vonatok a vonal teljes hosszán, de a vonattorlódások miatt továbbra is hosszabb a menetidő 30-40 perccel, a Szolnokról érkező vonatok esetében 80-100 perccel. Több személyvonatnál 70-90 perces késés van jelenleg.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Peller Anikó
"durbincs + mindenszó egy nagy rakás szar. durbincs még külön is egy nagy rakás szar."

Nem tévesztettél el valamit? Mert a mindenszo hosszu óóó.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.