A Város Mindenkiért csoport közd az önkormányzat ellen.

Kilakoltatna az önkormányzat egy 70 éves nőt és az unokáját – már akció is indult az embertelen döntés ellen

A XIII. kerület „szocialista” vezetése utcára tenne egy 70 éves nőt és az unokáját – ezzel a címmel adott ki közleményt a Város Mindenkiért csoport, amely a méltányos lakhatásért és a hajléktalanok jogaiért küzd. A civil szervezet eddig hiába igyekezett elérni a hétfő reggelre kitűzött kilakoltatás felfüggesztését, ezért polgári elégedetlenséggel próbálják megakadályozni azt.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Ahelyett hogy segítene az önkormányzat a szerencsétlen családon. Másik..kívánom hogy a polgármester anyját vagy nagyanyját is kitegyék az utcára.. Miért kell az elődöket igy kisemmizni??? Tégedet illetve titeket is anya szült ostoba önkormányzat!! Az tök mindegy hogy balos vagy jobbos beállitottságú a vezetőség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Nessy: Kicsit körbejártam a témát. Ilyen ügyek első halláásra felháborítóak, de a tények makacs dolgok. A társasháázunkban is voltak ilyen családok. Nagy adósságot halmoztak fel, de a lakók, tehát mi, segítettünk nekik egy kisebb lakást találni, amit még tudnak fizetni. Ők rohangáltak fűhöz-fához a segítségért. Együttműködők voltak. Az itteni helyzet annyiban más, hogy hiányzott az együttműködés, meg az életvitel, amit a nehéz mit nehéz, súlyos anyagi körülmények is megfejeltek. Visszatérve a mi helyzetünkre. Az ott lakók kérték, hogy ledolgozzák a tartozáást, amit kiszámoltuk nekik, hogy talán ezer év múlva sikerül majd csak. Azonkívül elbeszélgetvén velük mondtuk, hogy ez jelenlegi helyzet. És holnap mi lesz? Újra gyűlik az adósság, de egy kisebb lakásban több sikerük lesz. Eladták a társasházi lakást és az adóságg levonása után a szomszéd faluban találtunk nekik egy kis házat, amit ők is elfogadhatónak találtak Mindent meg lehet oldani, csak a KÖZÖS akarat kell.
Nessy
@lusta: Ehhez olyan lakó is kell, aki tud és akar változtatni segítséggel.
Nálunk másképp nézett ki a dolog. Háromgyerekes család, a kicsi bölcsiben, a másik oviban, a nagyobb suliban egész nap. Az asszony reggelente takarítani járt, a férj, bár volt szakmája, nem dolgozott. Viszont imádott kacatot gyűjteni, éjszaka kalapálni. Aztán a feleség a gyerekekkel elköltözött, a férfi semmit nem fizetett. A folyosón már nem lehetett közlekedni a lomoktól, a felújított lakást egy év alatt lelakta a cimboráival. Őszintén szólva fellélegeztünk, amikor kilakoltatták.
lusta
@Nessy: Na ez az. Egy kurtányi hírből igen nehéz kihámozni a valós hátteret.
Nessy
@lusta: Erre utaltam, amikor azt írtam, hallgattasék meg a másik fél is. Mert az újságnak ez csak hangzatos cikk, amivel lehet a kedélyeket borzolni! Pláne, hogy ellenzéki polgármester van.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
lusta
@Nessy: Bizonyos esetekben nem a polgi hovatartozásától függ a dolgok menete, hanem a törvényi előírásoktól. De nagy igazság, hallgattassék meg a másik oldal is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 19., 11:17
Mindig annak van igaza, aki szeret!