Miután kiderült, hogy teljes egészében az alapítvány dönt az egyetem sorsáról.

BREAKING: Gyakorlatilag az SZFE teljes vezetése lemondott, a hallgatók és az oktatók felállva tapsolták meg őket

Hétfő délután hosszú sajtótájékoztatót tartott a Színház- és Filmművészeti Egyetem, amelynek utolsó aktusaként az egyetem vezetése bejelentette a lemondását.

A rektori feladatokat ellátó Upor László, továbbá Novák Eszter rektorhelyettes és Németh Gábor rektori tanácsadó, illetve a három intézet vezetője közül kettő, a filmes Balázs Gábor és a színházas Bagossy László is lemond. A harmadik, az elméleti intézet vezetője, Gáspár Máté csak azért nem, mert ő már korábban lemondott.

A színpadon és a nézőtéren ülő oktatók és hallgatók felállva tapsolták meg a bejelentést.

Novák Eszter azt is elmondta, hogy az SZFE tanárainak sokasága és hallgatók alkotmányos panasszal fognak élni az egyetem autonómiájának megsértése miatt.

Pénteken derült ki, hogy a Vidnyánszky Attila vezette kuratórium a szenátus minden fontos jogkörét elvette.

Forrás: 444

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez azért van, mert a Vidnyánszky (IS) egy univerzális szakember. Amit a Nemzeti vezetésével már a kezdet kezdetén fényesen bizonyított.
Sikeresen leépítette az előző vezetés által túlzsúfolt nézőtéren öldögélő emberek számát, átjavította a szinház repertoárját olyan művekre, amivel sikerült az érdeklődést a minimálisra csökkenteni.
Ezek után nem lehet számára akadály olyan semmiség. hogy állások sokaságát kell betölteni. Neki, érdemei elismerése és az általa betöltött funkciók számának oka miatt a napot is kibővítette a Viktor 30-32 órásra. Ennyi elfoglaltság és állás mellett még az is kevés néha.
És most még a SzFE- ért is kénytelen törni azt a gyenge testét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@namihami: Ez most ugye csak szőrszálhasogatás? Hiszen pontosan érted, miről beszélek.
namihami
@Shikari: Viszont Trianont (aminek ugye tulajdonképpen semmi köze a Trianon Palozához) az úri Magyarország elhibázott politikai és az ehhez kapvcsolható ostoba I. Vh.-ba való belépésünknek és azt elvesztésének köszönhetjük. Mint a II. Vh.-ban, úgy ebben is felszereletlen, kiképzetlen hadsereggel, viszont az úri Magyarország ostoba gőgje által mindenáron területszerző vesztes háborúba bocsájtkoztunk. Amit megfejelt a vereséget lezáró tárgyalásokra küldött politikai ""elitünk"" hülyesége is.
Tehát: a trianoni tárgyaláson elért területelcsatolásokat (ami ugyebár nem is ott zajlott) tulajdonképpen a főúri Magyarország ostobaságának és a nemesi elit beképzelt felsőbbrendűségének eredménye.
Ahogy a II. Vh.is egy hasonló mentalitással indított ""donkanyararok"" sorát hozta. Más vége nem is lehetett, mint az orosz megszállás.
verőce21
@Szeparepa2: Az ottani történésekről, mindjárt írhatsz is, egy (porno)film szinopszist...!
verőce21
@Szeparepa2: A te anyád helyettesíti majd anyámat... már nem él...!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.