Orbán Viktor szerint fertőzöttek százezreit is el tudja látni az egészségügy, miközben információink szerint nagyobb kórházak sem kaptak engedélyt, hogy naponta ötvennél több kollégájukat szűrjék. Miközben a kormány szóháborút folytat, az ellátóhelyek kettős teher alatt nyögnek - írja eheti számában a HVG.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@sgl: "És mi lesz a 15400 db feleslegesen vett masinával?"

Majd a meszaros & meszaros Ltd átalakítja porszívónak és eladja Afrikába...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Miután kiderült, hogy 600-nál több beteget nem tudnak lélegeztető gépre tenni, már csak azt az arcátlan pocsékolást magyarázzák már meg, hogy mi a fenéért vettek 16 ezer lélegeztető gépet?
(Jól van na! Tudom hogy azért, hogy lopni lehessen...)
kokopelli
@Nessy: Az Orbánt nyugatabbra Európa "Schaumschläger"-ének hívják! (habverőnek) Alig valamiből nagy "akár-
mit" kiverni az ő reszortja! Ismerik már mindenhol! (;-))
Nessy
@Béla333: Egyébként volt kb. 2000 gép eredetileg is!
csipetke
Néztem egy ATV-s riportot Falus Ferenc, volt tisztifőorvossal,aki nem nyekeg-nyökög,és nem beszél hülyeségeket,mint Cecil.Ő azt mondja,hogy itt most kb ugyanolyan a helyzet,mint Svédországban,ott egyszerűen szabadjára engedték a járványt. Ez a kormány egyszerűen nem ura a helyzetnek.Lesz@rják a vírushelyzetet,van pénz mindenki ingyenes tesztelésére,de nehogymá' az eccerű pórnépre költsék a lóvét.Szerződéseket lehetett volna kötni az egyetemi laborokkal is,hogy növeljék a kapacitást.Ráadásul annyi logikájuk van,mint egy marék molylepkének.A budapestkornyeke.hu-n olvastam,hogy azt mondta Cecil,bemásolom szó szerint:-"Ha egy fertőzöttnek a szoros kontaktját nézem,akkor azok nagy valószínűség szerint az ő osztálytársai lesznek.Mivel a kontaktszemélyek további kontaktjait már nem tekintjük szoros kontaktusnak,így az otthon tartózkodó diákok szülei nem minősülnek szoros kontaktnak,tehát ők élhetik a saját életüket"
Azaz,ha a gyerek koronás,a szülő nyugodtan mehet dolgozni,vásárolni,ide-oda. Kell attól szorosabb kontakt,mint egylégtérben élni egy családnak?Akkor most ki a hülye?
legott
Orbán szeret listázni.
Remélem Orbán bűneit is listázza valaki.
Lesz miért számot adnia, mert ennyi, és ilyen gyalázatos bűnöket nem lehet megúszni.
Ezután senki nem teheti meg, hogy úgy csinál, mintha semmi nem történt volna.
Orbánt sok mellett a Munka Törvénykönyve alapján is számon kell kérni.
Mindent összeadva, Orbán - eddig - minimum 300 év leöltendőt érdemel.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.