Az EBRD működési területének gazdaságai a korábban vártál nagyobbat eshetnek idén. A magyar gazdaság idén 1,5 százalékponttal teljesíthet rosszabbul a korábbi várakozásokhoz képest, azaz idén 5 százalékkal zsugorodhat, amit a jövő évi fellendülés sem tud majd teljesen kompenzálni. A válság előtti szintre 2022 második negyedévére kerülhetünk vissza - derül ki az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank legfrissebb őszi regionális előrejelzéséből. A nemzetközi pénzintézet azonban hangsúlyozza: nagyon nagy bizonytalanság övezi a prognózisukat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és ez is optimista, mert tegyük hozzá, hogy az alapadatokat a kormány propaganda hazugságaiból veszik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
és ez is optimista, mert tegyük hozzá, hogy az alapadatokat a kormány propaganda hazugságaiból veszik! =))
kokopelli
@RonaGyuri: Churchill mondta egykor:"Csak annak a statisztikának hinnék,amit én magam hamisitottam!"
A fideszre is érvényes lehet a mondás,holott...ég és föld...!! (bocs öreg az összehasonlításért)!...(;-))
RonaGyuri
@kokopelli: nagyobb baj, hogy míg a fityesz valóban hamisít, Churchill nem tette, ő csak az értelmezésről beszélt! =))
Ő azt mondta, hogy "I only believe in statistics that I doctored myself" azaz doctored és nem hogy "falsified", vagy "forged"!!! =))
kokopelli
@RonaGyuri: ...én egy némere lefordítottt idézetet idéztem,mivel az angolom "angolkóros" a német nejem miatt!
...és és azt is kapásból több változatból! (;-))
Eladott Ország
Orbán Viktor legfrissebb közleménye szerint Magyarországnak működnie kell, ezért tárgyalt a kirgiz elnökkel, Szooronbaj Dzsejenbejovval, akivel egy ötvenmillió dolláros magyar-kirgiz fejlesztési alapról állapodtak meg. A kérdés viszont az, hogy ha Orbán szerint az országnak működnie kell, akkor miért van a mai napig lezárva az ország? Miért nem érkezhetnek külföldiek Magyarországra? Tudomásom szerint Európában csak nálunk van érvényben ilyen rendelkezés, aminek több szakértő szerint sincs semmi értelme. A vírus már régen itt van, a korlátozás már nem fogja lassítani a járvány terjedését, maximum konzerválni. Kirgizisztán legendás termékei , melyek rég hiányoztak az üzletek polcairól és a széles tömegek újra élvezhetik a legendás produktumokat, úgymint az összecsukható kumiszadagoló, a 2 és 4 személyes instantjurta, az elemes teveherélő valamint a jakfaggyúval töltött krémvirsli , mind mind népeink barátságát jelképezik. Előre elvtársak !
A fidesz szórja a pénzt maguknak, össze vissza hazudnak! Semmilyen termelő beruházást nem növeltek, minek milliárdokat a stadionokba és a turizmusba fektetni, hogy a haverok jól járjanak? Nézőpont kérdése, magyarázzák hogy a döglött tyúk alszik
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/119297779_2634199453562389_5880547890910309845_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qmUYIOJHK8YAX809_VN&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=abf8f9f95bfc2147eb5dcc146283a53f&oe=5F839224
csak úgy....
nem tudom miért , nekem a gödörröl mindíg az aktuális sírásók jutnak az eszembe..
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.