Az autó felborult, a lengyel kamionsofőr megállt, kiszállt, megnézte, majd sorsára hagyta a felborult autót és az abból segítséggel kijutó várandós sofőrt. Szerencsére a nőnek könnyebb sérülései keletkeztek, születendő gyermekének nem esett baja. A lengyel sofőr pechére a váci rendőrkapitány állt meg segíteni a bajbajutott nőn.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "megállt, kiszállt, megnézte, majd visszaült kamionjába és elhajtott az a lengyel sofőr, aki várandós nőt hagyott sorsára felborult autójában, miután sávváltás közben árokba sodorta a gyanú szerint.

Várandós nő autóját sodorta árokba a lengyel kamionos, aki kiszállt, majd otthagyta a sérültet

Fotó, címlapkép: Illusztráció/police.hu

Hazafelé tartott 2020. október 7-én kora délután autójával az M2 autóúton a 45 éves asszony. A külső sávban haladt, amikor egy kamion a belső sávból átsorolva nekiütközött. Az ütközés következtében a nő az útmenti árokban sodródott, majd felborulva megállt.

A kamionos félrehúzódott, néhány percig tétlenül nézte, ahogyan az asszony egy időközben megálló férfi segítségével próbált kikászálódni a roncsolódott járműből, majd visszaült a volán mögé, és segítségnyújtás, valamint adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. Az asszony könnyű sérülést szenvedett, születendő gyermekének nem esett baja.

Az árokba borult járművet látó váci rendőrkapitány satufékezett, segítséget nyújtott a megsérült asszonynak és nem átallott a járműszerelvényről kapott leírást is tovább adni kollégáinak. Ez alapján Rétságnál sikerült fél órával később elfogni a 62 éves férfit és leszemlézni a sérült kamiont.

Kihallgatásán a sofőr azt állította, nem érzékelte az ütközést, a baleset okozásáért nem érezte magát felelősnek.

A Váci Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást."

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Majd pénzbüntetést kap és ennyi. Rohadt geci!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Oposit
Majd pénzbüntetést kap és ennyi. Rohadt geci!
ágimami
Ezt a szemét trógert!!! Kívánom, hogy egy közeli hozzátartozója is járjon így!!!
FELHÁBORÍTÓ!!!
csak úgy....
lengyel tesó törni matyar nyelv meg matyar anya,faxa..
vacsi
Remélem, az ő lánya is így jár egyszer... Mocsok! Ha már bajt okoz, az a minimum, hogy segít!
namihami
Ez ""kacsinszki"" is jönni polák-veger, dva bratanki.
A Múzeum körútra tapsolni mégse mehetett kamionnal. Legközelebb jegyet vesz a Vikfor-süsüre. Akkor zsebpénz és ebéd is dukál a városnézés mellé. És nem kell a kamionnak parkolójegyet se venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.