A Pedagógusok Szakszervezete a tanárok tesztelését követelte csütörtökön. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint azért lenne értelmetlen a tanárokat tesztelni, mert az a pillanatnyi állapotot mutatja csak meg, hangzott el az RTL Híradóban. A híradó azért kérdezte meg az EMMI-t, hogy mit gondolnak a tanárok teszteléséről, mert a Pedagógusok Szakszervezete csütörtökön a tanárok azonnali tesztelését követelte, miután a 444 kiderítette, hogy egy 39 éves tanár is meghalt a koronavírusban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos...az összes ilyen teszt azt mutatja..ami éppen van...tíz perccel utána már bárki,bárhol megfertőződhet...ezért nincs semmi értelme, ha az alany utána bárhová mehet. ezt kéne felfogni teszt fanok!
RonaGyuri
Egy igen komoly dilemma

melyik a nagyobb a szakmai hozzáértés béli vagy az emberi tisztességük hiánya

Hozzá vagyunk szokva, hogy buta, műveletlen, arrogáns ás még hosszasan sorolhatnám a hasonló jelzőket, válaszokat adnak ártunk és qurmányunk potentátjai. A derék EMMI minapi válasza még ezek közül is kilóg!
Az történt, hogy a sajtóbeszámolók szerint „a Pedagógusok Szakszervezete csütörtökön a tanárok azonnali tesztelését követelte”.
Az RtlKlub megkérdezte az illetékes NER-társat, aki azt tudta válaszolni, hogy „értelmetlen lenne a tanárokat (rendszeresen) tesztelni, mert az csak a pillanatnyi állapotot mutatja”!! =))
Az már csak hab a tortán, hogy a megkérdezett virológus nagyon másképp vélekedik a „kifejezetten káros és értelmetlen tesztelgetés”-ről: „a teszteléssel csökkenteni lehetne a fertőzöttek számát, ha kiszűrik a tünetmentes betegeket”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.