A Válasz Online-nak adott hosszabb interjút.

Hatalomátvételre készült a Fideszben Lázár János? Sok vezető politikus így gondolta

Lázár János az interjúban leszögezte, hogy nem hagyja magát kiszorítani a Fideszből. Szerinte a párton belüli vetélytársai kamarillapolitikájának az eredménye az a pletyka, miszerint Orbán azért orrolt meg rá, mert Spéder Zoltán milliárdos barátjától, valamint Simicska Lajostól – a kormányfő egykori legközelebbi bajtárásától – kapott volna nagyobb összeget maga építésére. Mint mondta,

Meghatározó fideszes politikusok is elhitték, hogy én Simicskával és Spéderrel szövetkezve a párt átvételére készülök. Reggeltől estig ezt duruzsolták Orbán Viktor fülébe.

Erről szólva azt mondta, alábecsülte annak a jelentőségét, hogy a magyar közéletben erős hagyományai vannak a folyosói politizálásnak, amelyben az ember munkáját és teljesítményét felül tudja írni az alaptalan, rossz indulatú pletyka.

Forrás: Válasz/24

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ember munkáját és teljesítményét felül tudja írni az alaptalan, rossz indulatú pletyka!!!
ez maga a Fidesz politikája!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Szeparepa2: Bolsi fajkreténként most magadat minősítetted? Akkor talált!
ómió
@Aki Én: A pár hete még megvolt kávéskanálnyi eszed is elveszett? Igényelj másikat a Vörös Segélynél! Ott az efftársaidat tuti a hozzád hasonlókra "specializálták"!
Virág Árpád
LézerJani odabasz mindenkinek! Párton belül illetve kívül... Nem sok ilyen keménykezű ember van a magyar politikában! Amennyiben a pénzügyminiszterrel együtt visznek végbe változásokat, itt vigyázba fog állni / ülni mindenki!
NKF
Vegyék már le műsorról ezt a bájgúnárt,mert a végén még elhiszi amit mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.