Az őszi szünet volt az indok.

BREAKING: Nem engedtek be az SzFE épületébe egy osztályt – Erre hivatkozott a személyzet

Gulyás Eszter, az ATV helyszíni tudósítója jelentette, hogy az SZFE-n tanuló látványtervező osztályt ma reggel nem engedték be az egyetem Szentkirályi utcai épületében található tantermükbe.

Az osztállyal azt közölték, hogy nem adhatják oda a termük kulcsát arra hivatkozva, hogy őszi szünet van (ezt a szünetet a járványhelyzetre hivatkozva Szarka Gábor kancellár rendelte el múlt pénteken. A hallhatók azonban közölték, hogy nem ismerik el, hogy a héten szünet lenne az egyetemet; hiszen a tanév rendje szerint szünet a jövő héten lesz).

Forrás: ATV

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
A " házmester szindróma " megjelent a színen... élesedik a helyzet ?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
@Nyírfa: Igen a legaljasabb módja a demokrácia meghekkelésének, hogy a hatalomhoz vonzódók - általában a saját kvalitásukban nem bízók - a hatalom ostoraként működnek, így élik meg a hiányosságaikat győzelemként !

Ez a fondorlatos - aljas - hatalmi struktúra többnyire mint kivülálló viselkedve a sameszaival lehetetleníti el ellenzőit, mint ebben a gyalázatos egyetemi átalakításban IS, vagy másra hivatkozva, mint az egészségügy kegyetlen kezelésében immár évek óta !
gnagy
@csak úgy...: te mit kötekszel libernyák agyatlan,a cikkel foglalkozzál!! Ja ahhoz ész és kéne, de arra nem futotta??
TollerBela
A személyzet ! EZ mutatja a MOK kudarcának okát is ! Egy egyetem, egy szakma, bármilyen intézmény - komplexen az azt alkotó emberekből áll, egyetlen csoport sem szakadhat el a többitől, mert meghal. Ez a társadalom egyik természeti törvénye !
Nyírfa
@jesz: 15.32

Kiszorítósdi, de egyáltalán nem finom. Durva, alattomos, kulturálatlan, jogtalan. Tudjuk, hogy ez a fidesz logója, de ők sem tehetnek meg mindent.
Nyírfa
@jesz: 15.38

Távfűtésem van, úgyhogy semmiféle tapasztalatom nincs kéményügyben. De a kettő nem vethető össze, két teljesen más helyzet, az egyik az egyetemi autonómiáról és vele szemben a kormányzat önkényéről szól, a másik a kötelező kéményellenőrzésekről - gondolom.
Nyírfa
@relatív: " a hatalom ostora " nagyon találó! Igen, emberek, akik senkinek érzik magukat, de végre valakik lehetnek, mindegy milyen áron - tele van velük a világ! Ők az ostorok, a végrehajtók, akik így megízlelhetik a hatalom mindenhatóságát.
Orbán, más körülmények között, de ugyanazt a forgatókönyvet játssza: valakivé/valamivé válni, bármi áron, bármilyen hatással is legyen, bármilyen következménnyel járjon a szűkebb-tágabb környezetére nézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.