Megbomlott a közgyűlési többség Egerben, miután két képviselő kilépett az Egységben a Városért Egyesület (EVE) frakciójából.

A Jobbik szerinte visszavetették a 2022-es ellenzéki összefogást az egri szövetségből kilépő képviselők
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mirkóczki Ádám polgármester pártja, a Jobbik helyi alapszervezete szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményben tudatta,

"elhatárolódik Komlósi Csabától és Keresztes Zoltántól".

Közleményük szerint a korábban LMP-s, jelenleg független Komlósi Csabát és a Momentum színeiben politizáló Keresztes Zoltánt a továbbiakban nem tekintik partnernek és nem kívánnak velük együttműködni.

"Elfogadhatatlannak és felháborítónak" tartják, hogy alig több mint másfél évvel a 2022-es országgyűlési választások előtt a két önkormányzati képviselő miatt az ellenzéki többség megbomlott a megyeszékhely közgyűlésében. Mint írták, kilépésükkel nagymértékben visszavetették "a karnyújtásnyira lévő 2022-es ellenzéki összefogást", valamint veszélybe sodorták Eger stabil működését és fejlődését.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@nemkati: Ezt hazudod rá? És a bolsevik tetütársaid, miközben éneklitek az Internacionálétokat, el is hiszik? Hát, a kijáró disznó, az egy "intellektüel" hozzád képest! Biztos ettől vagy "jó efftárs"!
Peller Anikó
@nemkati: Minden fideszes ennyire segghülye vagy csak itt eszi őket a rosseb?
Málna
Hű, mi lesz itt még a következő másfél évben...De a java csak a választások után jön. Akár nyernek, akár veszítenek, ezek szét fogják marni egymást...
Peller Anikó
@sgl: jó, hát nem akartam tulózásba esni.
nemkati
@Peller Anikó: Minden fideszes ennyire segghülye és sajnos itt eszi őket a rosseb. Az épeszű fideszes, ha meg is született már, rég otthagyta őket.
Peller Anikó
@nemkati: igen, én is ismerek olyat, csak ha olyan értelmes lett volna akkor nem is megy a közelükbe se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.