Köhög, fáj a feje és az izmai.

Komoly tünetektől szenved a koronavírusos Szijjártó Péter – Itt vannak a részletek az állapotáról

A koronavírussal fertőzött Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalára tett ki egy videót arról, ahogy jó hangulatú online megbeszélést folytat közép-európai külügyminiszterekkel.

Arra a kérdésre, hogy vannak-e tünetei, Szijjártó elmondta, hogy fáj a feje és köhög, ami elmegy, de az izomfájdalom az zavaró.

Forrás: 444

Kép: Facebook

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan az a meglévő alapbetegsége: ELMEBAJ!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Embertársadnak rosszat ne kivanj, de szargyarto belegebedhetne a vírusba.
nezelodo
Nem izomfájdalom az Petya, hanem izomláz! Túl sokat izmoztál a politikustársakkal, nagykövetekkel, akik bírálni merészelték Európa leendő vezénylőtábornokát, (ahogy szerencsétlen Kerényi nevezte a főnököd), és most ki kell pihenned a strapát. Majd elmúlik ez is, lehet, hogy még illiberália is változik és elmúltok ti is, mint a rendszerváltó csodatévő liberálisok, a Petőfit kereső kazánkirály és tudósai, vagy a Muhi körkörös védelmet visszasíró Tompika após, és most a példaképetek a pszichopata Trampli, stb.
Mielőbbi jobbulást, és megvilágosodást kívánok, hátha politikailag is menthető leszel tőle...
silber13
@karma1: ---ez málna vagy kia fene egy igazi, fideszes, saját testét lízingelő csaj lehet!:-)))))))
Málna
@karma1: 1. Senkinek nem kell közmunkából élnie. Az egy átmeneti segély lenne (amiért dolgozni kell), más kérdés, hogy sokaknak egyszerűen nincs igénye többre.
2. Senkit nem lakoltatnak ki egy havi áramszámla miatt, pláne, ha rendezi a tartozását. Azt lakoltatják ki, aki évekig tartozik, és tartozása már tetemesre növekedett.
3. Mindenki nézhet bármilyen adót, nem csak a királyi tv-t.
4. Senki nem mondott olyat, hogy a nők csak gyerekszülésre jók.
5. Nem veszik el a gyerekedet, ha nem tudsz neki napi egy tál meleg ételt adni, hanem adnak helyetted. Akit elvesznek, azt sem pedofil papok által fenntartott lelencbe teszik.
Mondanám, hogy ha itthon élnél, talán nem írnál hülyeségeket, de szerintem nem ezen múlik...
Egyébként nagyon rossz ott neked, ahol élsz?
tibula53
Hivo ember leven azt kivanom ennek az irritalo Paprika Jancsinak , hogy gyogyuljon meg a virusbol..22-ben viszont huzzon el a francba fideszestul! Rendes voltam?
silber13
Remélem, te nyegle szopott makaróni, hogy a Teremtő alulmúlhatatlan ténykedésed jutalmaképp már biztosított számodra egy különbejáratú csinos és lakájos bárányfelőcskét, igaz, helikopter nélkül.!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.