Bűncselekmény hiányában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését, amit a párbeszédes országgyűlési képviselő tavaly tett az Audinak eladott földek miatt. Borkai Zsolt, Győr korábbi, szexbotrányba belebukott polgármestere ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoztak.

Bűncselekmény hiányában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését, amit a párbeszédes országgyűlési képviselő tavaly tett az Audinak eladott földek miatt – közölte a legfőbb ügyész, Polt Péter az ügyészségen közzétett írásbeli válaszában. 

Az üggyel kapcsolatban még egy gyanúsítottat sem hallgattak ki, de ez nem is az ügyészség, hanem a nyomozóhatóság dolga

– tette hozzá Polt Péter.

A szexbotrányba belebukott korábbi győri polgármester, Borkai Zsolt ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoztak.

Az Audi-földek eladásával kapcsolatban tavaly több feljelentés is érkezett a rendőrségre, nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt.

A feljelentések azért születtek, mert felmerült, hogy Borkai Zsolt, valamint ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán, – aki szintén részt vett a jachtos orgián –, bennfentes információk alapján az Audi Logisztikai Központjának építéséhez szükséges telkeket olyan módon adták-vették, hogy azzal az önkormányzatnak kárt okoztak.

Forrás: 24.hu, Index

Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Számított rá bárki is? Ez is egy útszélről mentett.
Aki büntetésre vagy egyáltalán érdemi vizsgálatra egyáltalán csak számított, annak elmentek otthonról...
rokker33
Már meg sem lepődök!!Polt buzi péter és sintér sanyi már elintézett mindent!!Akkor lepődtem volna meg ha történik valami,de egy diktatúrában ez nem új dolog!Majd legközelebb újraindul polgimesternek és meglesz választva, majd figyeljétek meg,hogy igazam lesz!!
ómió
Ráhazudni semmit nem lehetett? Efftársi "malőr".
namihami
@ómió: Hazudni?!?!
A végén kiderül, hogy se adriázás, se kefélés, se pénzosztás, se telekügylet nem volt. Az Audi a portásbácsit és a takarítónénit pénzelte.
Akkor tényleg ártatlan, mint a bárány.
Giovanni Alba
@namihami: Aki meg el is hiszi, az meg birka. Mintha lenne is jelölt :-)
Aki Én
@ómió: Nem is kellett, elég a vaj a füle mögött. De miért pont ezt értenéd, bolsi lúzer? Mi van beteg, megint lejáratod a fideszt? Már csak ti maradtatok neki, a totál félkegyelműek?
ómió
@namihami: Na! Az Audit már sikerült ráhazudnotok? Akkor már csak az ezért "általa élvezett előnyöket" kellene! Azon még "fáradoztok"?
ómió
@Aki Én: Két szedálás közt felébredsz és első dolgod a tetves bolsiságod másikra hazudása? Egyetlen kúra se segít efftársiasságodon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.