Sajnálom, hogy a parlament gombnyomogatói nem tudnak olvasni, és nem ismerik a Google-t. Vagy bármilyen keresőt. A könyvtári katalógustól az internetig. Illetve! Sejtem, hogy belefogtak egy olyan mocskos politikai játékba, hogy Orbán csináljon, amit akar. Mert így minden, amit a "járvánnyal" kapcsolatban tesz, eleve visszahullik a fejére. Meg amit nem tesz. Az is. De persze az ellenzékre is... Mert ezzel természetesen megadták a teljes törvényi felhatalmazást akár a dinasztikus öröklés Alaptörvényi rögzítéséhez is. Meg átadták a teljes törvényhozási terepet, és eleve lemondtak mindenről, ami akár csak névlegesen is az ellenzék lehetőségei közé tartozott. A fűtést, világítást, fizetést biztosító ellenzéki mandátumoktól meg kurva messze van az, akit a válság majd maga alá temet. Akinek egy egész élet munkája után egy szociális hamvasztás jut. Ha pedig túléli. akkor napi három üveggyöngy. Vagy csak egy. A hatalmi játék-részét értem. Valamint megvetem. Csak ezt követően kéretik...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@GeoCravker: Jelenleg nyakig sz@rban lévén, igyekszik mindenki kényelmesen elhelyezkedni, és csak arra ügyel ne lötyögtessék.
Sándor Máriát, a fekete ruhás nővért magára hagyták, és most a nyakunkba zúdult az eredmény. A pedagógusokat, magukra hagyták, és itt vannak a problémák. Pl. a romló PISA eredményeink, az egyetemeink beszántása. És még lehetne sorolni. A fiatalok, akik talán lázadnának, már elmentek java részt. És lesz még rosszabb is, mert most már a kormány a látszatra sem ad. Amikor ezt az unió a fejükre olvassa, akkor játszák a sértettet, és zsarolással válaszolnak. Itt már azt hiszem a világvége sem mozdítaná meg az embereket. Tudod, ilyenkor nem bánom a koromat.
human
Ajjaj. Utólag mindenki milyen okos.
Az ellenzék helyében én is megszavaztam volna a rendkívüli vészhelyzetet. Azért meg nehogy már az ellenzék is hibás legyen, hogy Orbánék visszaélnek ezzel!
Nessy
@Málna: Kinos kérdés esetén kikapcsolják a mikrofonját a felszólalónak, vagy elmondják a hivatalos szöveget huszonötödször, bár elsőre sem igazán volt valid.Aztán a hűséges, bátoremberek megnyomják az igen gombot. Hogy mire is mondtak igent részleteiben, azt ne kérdezze meg senki tőlük, mert felesleges.
Málna
@Nessy: Reméltem, érteni fogod, hogy miért küldtem.
GeoCravker
@Nessy: Az általad hozott példák is illusztrálják: az előkészítetlen, a társadalmat megosztó, de alternatívát nem felmutató mozgalmárság a hatalmat támogatja. Sándor Mária esetében, jóindulatúan, tekintsük ezt naivitásnak. A tanártüntik esetében ez már nem igaz. Akkor is, utólag is sokkal inkább tűnik egy előre megfontolt szándékú feszültséglevezetésnek.
Az elvándorlásról írtakban egyet értünk. Az oka világos, a tendenciája ismert, a hatása nem évekre, hanem generációkra löki olyan pályára az országot, ami az alig fékezhető zuhanás. Egy éhséglázadással a végén. Ami, alkalmasint, szintén nem fogja megoldani az addigra felhalmozódott problémákat.
Az, hogy van a piramis alján egy vastag és széles réteg, a tetején egy szűk csúcs, és a kettő között egy karcsú középréteg, fenntarthatatlan. Mert egy szűk középső rétegnek kellene eltartania a széles talapzatot is. Ez valójában megfinanszírozhatatlan. S ezen az sem segítene, ha a politikai elitet felakasztanák, és a vagyonát szétosztanák egy egyszeri segély gyanánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.