Hétfőtől 93 kórházban lesznek ott a katonák, hogy segítsék a koronavírus-járvány elleni védekezés során az egészségügyi feladatok ellátását – mondta a honvédelmi miniszter a közmédiának. Újabb hazugság dőlt me, most az, hogy bvan elég nővér és ápoló.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Shikari: Milyen katonákról beszélsz??? ezekről a díszpintyekről akik a munkanélküliség elől menekültek orbán operett hadseregébe??,!!! az első komolyabb helyzetnél jó részük összefosná a bokáját...csak erre jók..parádézni fegyverrel a lakosság között...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Jó duma. De inkább az lehet a háttérben, hogy fél, nem tudja meddig tudja féken tartani a társadalmat, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy fogy az emberek türelme a töketlen, tehetetlen, kontár, dilettáns, korrupt, hazaáruló kormánnyal szemben, akik kézzelfogható közelségbe hozták tömegek halálát. Esténként katonák és TEKesek vonulnak az utcákon, talpig fegyverben, meg harci járművek. Ne mondja senki, hogy ez normális, a magyar emberekkel szemben. Na és azok az ostoba magyarázatok. Mindeközben romokban az eü, amit mindenki elmond, kivéve a kormányt. Kinek hisz ma egy épeszű ember???
Fogadjuk el, hogy Gyurcsány az eü felelőse.
De azóta eltelt 12 év!!! Akkor miért nem az ősrobbanás?
Jozefina
Orbán az erőszak híve. Erőszakra nem lehet béke galambokkal válaszolni!!! Csal, lop, hazudik, félelmet kelt, csupán a munkájával nem törődik.!!!
Clavigo
@Shikari: Megint küzdesz,,mint disznó a jégen...
Aki Én
@sgl: ...igen, ezért azt szerettem volna jelezni, hogy ha valóban ők nullázták volna le az eü-t, akkor is lett volna lehetőség jobbá tenni. Tehet sehogy nem lehet az a magyarázat.
Persze ezt ők tudják a legjobban, csak a buta szektájuk úgysem érti ezt sem.
Pálinkás Pál
@Shikari: ha voltál katona,akkor pontosan tudod mennyit ér az alapkiképzés...
Pálinkás Pál
@Shikari: nagyjából annyit mint az alapkiképzés, semmit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.