Előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést tartott Orbán Viktor miniszterelnök az V. kerületi rendőrkapitányságon szerdán reggel, a szemléről videót is megosztott a közösségi oldalán – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán meglepetés-látogatáson a rendőrségen

Az operatív törzs kora reggeli ülése után a kormányfő Balogh János országos rendőrfőkapitánnyal indult az ellenőrzésre, melynek során Paál Péter György kapitányságvezetőtől jelentést hallgattak meg a kijárási tilalom és a maszkviselés szabályainak betartásával kapcsolatban.

A videóban elhangzik, hogy a megelőző éjszaka több, mint száz főt ellenőriztek a belvárosi rendőrök, "több mint 10 ember" sértette meg a kijárási tilalmat, a maszkhasználat szabályainak megsértése miatt pedig egy feljelentést tettek. A rendőrkapitány arról tájékoztatta a miniszterelnököt, hogy tapasztalatai szerint egyre többen betartják a szabályokat. Orbán Viktornak a videóban hallható összegzése szerint a magyarok önképe az, hogy sok a fegyelmezetlen ember, meg az egyénieskedés, "de most nem ezt látjuk".

Cikk- és címlapkép: Orbán Viktor közéleti oldala a Facebookon

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Adjáá máá egy cigit,,buszjegyre kell..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
Most akkor el kell higgyem, hogy a kormány első embere(?) járvány miatti vészhelyzetben elindul, hogy váratlanul meglátogassa a rendőröket? Népség, katonaság, útvonalbiztosítás, és a célszemélyek nem kapták meg a figyelmeztetést? Ez komoly? Biztosan csak egy vicc a rendőrök kontójára.
Mit jelent konkrétan a több mint száz? Mit jelent konkrétan a több mint tíz?
Na ez a vicc. Valahogy nem tudok nevetni.
Clavigo
Nem bírt leszokni a tarhálásról...Hiába vakarta ki Soros a szarból.
csak úgy....
@Giovanni Alba: 13:45 ma álruhás igazságos mátyás játszott a döbrögi ,töle nem lehet elvenni a játékát mert hosszabít bicskéig..
Lepényleső
...meglepetés mint riadók a néphadseregben,- előtte legalább három nappal tudta még a civil is?
Dettó meglepetés és váratlan,mintha nem múlt volna el negyven év helyett egy is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.