Letartóztatták.

A rendőrök vittek el egy 14 éves fiút, aki folyamatosan zaklatta, gyilkossággal fenyegette osztálytársait

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy 14 éves fiú letartóztatását, aki hónapokon keresztül terrorizálta 12 éves osztálytársát. A végzés végleges, a kényszerintézkedést javítóintézetben kell végrehajtani – tájékoztatta a Nógrád megyei főügyész hétfőn az MTI-t.

Bóna Gyula elmondta: a 14 éves fiú idén szeptember és november között egy Nógrád megyei általános iskolában rendszeresen bántalmazta és megalázta egyik osztálytársát. Az osztályteremben, az iskola folyosóján és az öltözőben is folyamatosan fenyegette a kisfiút, hogy megveri, megöli, naponta megpofozta, karját és hasát ököllel ütlegelte, sípcsontját rugdosta, tollal és ceruzával szurkálta a nyakát.

Egyik alkalommal arra kérte a terrorizált gyereket, adja neki a márkás pulóverét, majd napokig azzal fenyegette, hogy ha nem kapja meg, akkor meg fogja verni vagy megöli. A fiú végül a pulóvert bevitte a zsarolónak, aki azonban ekkor már nem azt, hanem a sértett által aznap viselt felsőt követelte. A gyanúsított egy másik alkalommal berángatta a gyereket a mosdóba, ahol többször megpofozta és erősen sípcsonton rúgta.

A letartóztatott fiú zaklatás, garázdaság és könnyű testi sértés vétségével, valamint zsarolás és személyi szabadság megsértése bűntettével gyanúsítható – közölte a főügyész.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mit szól ehhez Balogh nagypapa? Milyen huncut ez a fogadott unoka.
Gazella
Ilyen utódokat akart a dagadék... hát meg fogja kapni... Csak nehogy pont őt kapják el egy kis ketyerére. Ez lesz a rabszolga amit nagyon akar a dagadék
jesz
14 éves a kis rosszcsont..és most mijalófaszt fognak tenni? Jön egy liberális bizottság(mindegyikük tornából felmentve), és követelik a gyermekkel való jó bánásmódot..nekik egígérte, hogy ezentúl jó lesz.

Hát akkor mehet mindenki haza. A sértett valószínű túlzott, mert a megvádolt kis pernahajder egy áldott jó gyerek, nem tudna ilyent tenni.
KisGenyo2
Valahogy sejtettem, hogy a kora ellenére csak hatodikos. Sejtem a bőrszínét is... ;-)
vacsi
@KisGenyo2: Én nem sejtem: pontosan tudom!
Lepényleső
...s lesz vélhetően véletlenül ő is a munkaerő piac tartaléka,csak még nem jutott sorra,
ahogy senki még a családba,de a nyugdíjat mindenkinek évek óta hozza a posta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.