Húsz embertől kért kölcsön mintegy 780 millió forintot a nem létező apai örökség felszabadítására P. Mária az ügyészség szerint. A Mátészalkai Járásbíróság fogja tárgyalni az ügyét. Ha beismerő vallaomást tesz és lemond a tárgyalás jogáról, akkor tíz évet kaphat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Nessy: Csak nehogy a mi sikerdíjas Lajosunkat belekeverje...
Nessy
@Clavigo: Mostanáig tartott, mire kitalálták, hogy lehet kihagyni a buliból!
nezelodo
A mi jó Lajosunk ugrott a belengetett milliárdokra, mint tyúk a takonyra, ami akkora összeg lett volna mint az ellopott állami pénz! Milyen patyolat tiszta lett volna egy csapásra az a maszatos pénz, ha létezik a csengeri örökség! Még Svájcba is elkísérte a mi Lalánk a hölgyet, nehogy rossz kezekbe kerüljön a mesés vagyon!
legott
A. Kósa Lajos nagyon hülye (ez már sokadszorra bizonyosodott be)

B. Kósa Lajos egy jelentős összegért segített volna. Ez miért nem vizsgálják?
Egy aktív kormánypolitikus ilyen szerepvállalása egy ilyen üzleti ügyben minek számít? Ha összejött volna az üzlet, a Kósának szánt lepapírozott összeg minek számított volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.