Müller Cecília örül, hogy Majka hazatérhetett a kórházból. Azzal kapcsolatban, hogy a rapper hétfőn bejelentette, hogy hazaengedték a kórházból, de még mindig pozitív a tesztje, a tisztifőorvos jelezte, hogy „nagyon örül”, hogy az énekes hazamehetett a kórházból, a beteg pedig ha addig nem lesz más tünete, a 21. napon minősülhet egészségesnek.

Már a magyarországi települések 91 százalékában van igazolt fertőzött

- közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi, online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília elmondta: a legtöbb fertőzött Budapesten és Pest megyében van, ahol 29 240, illetve 19 191 igazolt pozitív embert regisztráltak. A legkevesebb fertőzöttet, 1972-t Tolna megyében tartanak nyilván.

A 47. héten Békéscsabán, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban és Székesfehérváron nőtt a vírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben, ezekben a városokban a fertőzöttek számának emelkedésére kell számítani. Kecskeméten és Szolnokon ugyanakkor az örökítőanyag csökkenő mennyiségét mérték – ismertette.

A tisztifőorvos közölte: hétfőn 3929 új fertőzöttet regisztráltak, jelenleg 7598 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 638-an vannak lélegeztetőgépen. "Ezek a számok enyhén emelkedő tendenciát mutatnak, de talán már nem exponenciális mértékben nőnek" – fogalmazott.

Hadd fejezzem ki az örömömet, hogy hazatérhetett a kórházból

- mondta Müller Cecília egy újságírói kérdésre válaszolva,

amely egy kórházból kiengedett énekesre, valószínűleg Majkára vonatkozott.

Az énekest pozitív teszttel engedték ki a kórházból. Ilyen esetben utánkövetés zajlik, előfordulhat, hogy hosszasan ad még pozitív mintákat, de már nem szorul kórházi kezelésre.

A kezelőorvoson múlik, de általában, ha már 21 napja nincs tünete, akkor egészségesnek számít

- mondta az országos tisztifőorvos.

Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, Majka hétfő esti Facebook- bejelentkezésében közölte, hogy kiengedték a balassagyarmati kórházból, így már úton van hazafelé.

Még mindig pozitív vagyok, megjött a PCR-teszt. Jó lett volna negatívnak lenni. De úton vagyok haza. Nagyjából ennyi

– fogalmazott.

Forrás: Napi.hu, 24.hu, MTI

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
A két kopper

Büszke vagyok rá, hogy nem ismerem egyiket sem, és hogy a fakom-bakom kis geci Majkától egy számot sem hallottam még (még véletlenül sem !!!)

Nyóckerületi őstulok dumagép, aki annyira mondja, hogy kiesik a saját száján.
A másik geciről még ennyit sem tudok.
62 éves EZ?...
Én 75-re tippeltem.
Ha 85 éves lenne nyunyóka, mindenki nagymamája (meg a kurva anyádat manipuláld így 1984-ben), akkor most tíz évet leragadhatna. de az van skacok, hogy ez a vén csoroszlyának kinéző matróna még csak 62 éves - valamit nagyon elbasztál az életed során, te vén kurva!
Ha én 62 évesen ilyen szarul néznék ki, akkor az a minimum, hogy nem állnék kamerák elé. (a maximumot nem akarod tudni!)
rokker33
@Pegero: Téged meg édesapád meg édesanyád!!!Ja hogy minden nap leszopnak meg te is apádat akkor jó fiú vagy!!!Buzi!!
simmering73
Majka rajongó a véncsont? Franc a gusztusát.
SystemError
Annyira levágósak már ezek a Habony rendezések:)
surdilloFUJT
@legott: Ritka nagy idióta fidessnyalonc vagy!
Sámannus
Ténsasszony a soproniaknak is üzennyík má valami biztatót. Igen setéten tetszik hallgatni. Talán a száz beteg fontosabb lenne, mint ez a habzószájú geciláda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.