Megugrott az elmúlt napokban a cukor és a kakaó felvásárlási ára is az árupiacokon. A koronavírus-járvány az időjárás és az etanol iránti megnövekedett kereslet átrajzolta a megszokott trendeket. A termelők és a gazdaságok örülhetnek, de ez külső inflációs nyomást hozhat, aminek a legnagyobb kárvallottjai a fogyasztók lesznek, mert a boltokban minden megdrágulhat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Sámannus: Mi ha tehetjük, már évek óta átugrunk nagy bevásárlásra. Mind az árak mind az élelmiszerek minősége veri a magyart.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Van nekünk saját inflációs nyomásunk. Úgy hívják, hogy fidesz. Rosszabbul élünk mint tíz éve.
simmering73
@Sámannus: Mi ha tehetjük, már évek óta átugrunk nagy bevásárlásra. Mind az árak mind az élelmiszerek minősége veri a magyart.
Clavigo
Szegény Orbán elvtárs...a pálesz is megdrágul.. A Felcsuti Merengő ára is megugrik ???
Nessy
Nálunk ilyen nem lesz. Már ami az inflációs számokat illeti! Hiszen nálunk most is csak 4%-s volt az infláció! Mi csak úgy éreztük, hogy a zöldség, gyümölcs, élelmiszer árak az egekbe. Ugyanis ezt a maginfláció nem veszi figyelembe!
Sámannus
@Nessy: A kuszafaszúnál még defláció is lehet, ha hitelt vesznek fel.
Nessy
@Sámannus: A sok milliárdos hitelt már magas kamatra felvették!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.