A Közszolgálati Közalapítvány MSZP-s kurátora járt így. Egyébként a testület arra jutott, hogy minden rendben van a köztévével.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
TakéLÓS kérdésnek is beillik, hogy az elhallgatott Szabad Európa Hangja, amely a II. világháború után beszüntette az adását, vajon miért indult újra?
.
------Újra szól a Szabad Európa
A Trump-kormányzat szerint Magyarországon csak 27 évig volt szabad a sajtó
-
szabadmagyarszo.com/2020/09/09/ujra-szol-a-szabad-europa/
.
A köztévé párttévé lett, ahová csak a kiváltságosak tehetik be a lábukat, az ellenzék hangja nem szólalhat meg, mert fölgyütt Pöstre egy fatornyos falu ivadéka, és többek között elfoglalta a köztévét is!!!
.
Sto eta SztepKÁK!
Nessy
Legjobb védekezés a támadás! Az viszont logikus, hogy a fidesz által delegált média tanács tagjai tökéletesnek látják a királyi médiát! Ezért fizeti őket a mi pénzünkből a kormány!
tudode
Hát azért valami bűzlik az un. köztévében, mert elkezdte munkáját a szabadeurópa.hu, amely a II. világháború után elhallgatott, és újraindult az objektív tájékoztatás érdekében
.
Újra szól a Szabad Európa
A Trump-kormányzat szerint Magyarországon csak 27 évig volt szabad a sajtó
.
www.szabadeuropa.hu/
.----------------------------------------------
.
Ezt is megéltük!
tudode
Tanulj tinó ökör lesz belőled
.
------- Mi az a közszolgálat, és nálunk miért ilyen? II. rész: felelős nincs
www.szabadeuropa.hu/a/mi-az-a-kozszolgalat-es-nalunk-miert-ilyen-ii-resz-felelos-nincs-mti-mtva-kozszolgalati-media/30955500.html
------------------------------
.
Ez orbanisztán tök fej beje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.