5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Borzastó állapotok uralkodnak!!! És még mindig nem tett meg mindent orbán és a törzs a vírus megfékezése érdekében. Nem hallgatnk a pedagógusokra és nyitnak a sípályák Mo-on!!! Kész horror!!!
dr. prédikátor
ezek a szemét mocskos gecik minden idős embert meg akarnak ölni!!!
Pálinkás Pál
@Jozefina: persze hogy nem hallgatnak...de ti sem...mióta mondom,amíg nincs vakcina, addig elkülöníteni a veszélyeztetetteket...ti meg csak fújtátok a barom maszk, meg távolságtartás,meg egyéb marhaságaitokat!! a ti viselkedésetek is közrejátszik ebben,mert nem követelitek a megoldást...hanem buzgón bólogattok a hatástalan marhaságokra...tavasz óta mondtam a maszkhiszti semmit nem jelent...állandóan le lettem hülyézve, pedig most már világosan látszik..a járvány szempontjából tök mindegy hogy maszkban bohóckodsz vagy sem...és eddig sem volt sehol kimutatható bármiféle pozitív változás a maszkok miatt...de ti még most is ezt a vonalat erősítitek...jár a tátogótok a szájkosár miatt,közben meg az emberek hullanak a töketlen ,dilettáns intézkedések következtében...a svédeket már megelőztük szerintem halottak számában...azt ők nem tiltottak semmit...no vajon kinek volt igaza...aki engedte lefutni a járványt...vagy mi akik húzzuk mint a rétestésztát, sokkal több áldozattal!!!
Jozefina
@Jozefina: Állig felfegyverkezve a teljes homályban:
444.hu/2020/12/04/allig-felfegyverkezve-teljes-homalyban-a-magyar-masodik-hullam
A képre kattintva indul a felvétel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.