Újból hadüzenetet kaptak a külföldi kézben lévő kiskerláncok a kormánytól, Lázár János kormánybiztos szorítaná ki őket a magyar piacról. Mégis mekkora összegről van szó? Boltmatek a Bukszától. Újra előkerült a kiskerkártya a kormánynál, legalábbis erre utal, hogy Lázár János kormánybiztos az Agrárszektor pénteki konferenciáján lényegében hadat üzent a külföldi kiskereskedelmi láncoknak. A politikus a lap beszámolója szerint úgy fogalmazott, hogy a kormány jövőbeli tervei között szerepel a külföldi kiskereskedelmi láncok kiszorítása is, amihez nyíltan protekcionista politikát fognak folytatni. Ebben offenzívnek kell lenni, mert kell, hogy legyen magyar nemzeti kiskereskedelem, mondta Lázár János. Szerinte ezt piacot Magyarországnak kell uralnia a saját érdekében.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A csúti geci ki akar lépni az EU-ból! A szarházi már gennyesre lopta magát, nem hiányzik neki az Unió egzecíroztatása, megelégszik saját népe megnyomorításával/kifosztásával, amíg hagyjuk! Rohadjon meg a bandájával együtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@voltmárjobbis: Orulj, hogy soha nem elek vissza az adott szavammal, es nem teszem ki ide a 23.38-ra kitett felsorolasodat egy mas megjegyzeseddel egyutt - akik egyszer a bizalmamat kertek, megkapjak, de visszaelni meg ok sem elhetnek vele vissza!
Te meg a sajat keresedet, szavadat is leszarod...
Nem csodalkozom mar veled kapcsolatban semmin sem!
voltmárjobbis
@karma1: Te is örülj, hogy én se élek vissza vele, amit priviben írtunk egymásnak
"Te meg a sajat keresedet, szavadat is leszarod..."
Ezt igazándiból nem is értem.
Én mindenkit úgy szarok le, ahogy hazudik. Te miben hazudsz, és én miben?
voltmárjobbis
@karma1: 23:54 besározol olyanokat, akik biztos nem, felmentesz olyanokat, akik biztos igen. Tudod miről beszélünk.
te hol állsz?
voltmárjobbis
@Peller Anikó: tegnap08:10 Még nem jött üzi, hogy debil lennék.
mondjuk rólad se "Ez kedves tőled, meg kell becsülni a kulfoldi magyarnyelvű szavazó katis, sokk icsi sokk rameggy és szerelmes vagyok a zorbánba, talán ez sütött át a há eszemen. T.
Órbán a mi jót evőnk, adott pénct templomra, eztánis mindig rá fogunk savazni.dec 5 20:10
Bor, pálesz? Mennyi?
Peller Anikó
@voltmárjobbis: Te tényleg debil vagy, szélmalmot hajkurászol. De nem baj ha neked így kedves, de mindenki téged néz hülyének.

Csináld csak, szerelmes vagyok orbán viktor ba+, gyerünk, osszad féleszű. A pók hasába, a cigány véribe, a gonosz aljas degenerált fejibe. A feleségibe is szerelmes vagyok, megaz összes lányába is megaz összes fiába is, még a ládafiába is. Te meg bolond vagy.

Megkövettelek de neked ez nem elég jó, ok. De inkább higgyél karmának, nem buta lány.
Lepényleső
Mi mást mint hogy megnőtt a mára már csillapíthatatlan étvágyuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.