Vannak nála fontosabb célcsoportok.

Orbán Viktor nem fogja első körben beoltatni magát
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Miután Orbán Viktor az influenza elleni védőoltással elsőként oltatta be magát, az ATV rákérdezett, hogy a koronavírus elleni oltásnál is az első lesz-e a miniszterelnök.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt felelte, az operatív törzs által létrehozott oltási tervben

elsők között a védekezésben részt vevők (orvosok, ápolók) szerepelnek, így a miniszterelnök első körben biztos nem fogja beoltatni magát.

Gulyás szerint központi kormányzati kampány is lesz majd, hiszen azt feltételezik, minél többen oltatják be magukat, annál hamarabb lesz vége a járványnak. Az oltási hajlandóság kapcsán az adatok 30-60 százalék közötti arányt mutatnak, 60-70 százalék kellene a védettség megszerzéshez.

(atv.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj, dehogy van na'la'na;l fontosabb szemelyiseg szeles Nagy-Magyarorszagon! Hat 15 millio magyar sirna, ha vele valami tortenne! (Na mondjuk ebbol 13 es felmillio oromeben - de sirna!)
Szoval? Megis szart hoztak be az orszagba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Orbán már beoltatta magát Nyugat-Európai vagy amerikai vakcinával. Mint tudjuk, "ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" ...
kissé felnőttem
a foton a szamárköhögés ellenit adhatták mert kiskorában nem jutott hozzá
voltmárjobbis
Mekkora rizsa: "elsők között a védekezésben részt vevők (orvosok, ápolók) szerepelnek, így a miniszterelnök első körben biztos nem fogja beoltatni magát.-"
Ennél undorítobb? Még nem érte el orbán a gödör alját a szemfényvesztésével?
gina
Persze hogy nem teszi ez az emberfajzat, a magyarok csak hulljanak, ö annyira fél hogy az árnyékát is letartóztatná, egy beszari kis primitiv Napoleon utánzat, de annak a sorsa is meg volt bélyegezve...az övé is ...
terlasz
A személyi biztonságát a legmagasabb fokon védik, akkor majd el is hisszük, hogy a királyi koronán kívül más is a fejére/be kerüljön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.