A Welt am Sonntag című konzervatív német lap terjedelmes interjút közölt a magyar miniszterelnökkel. Manfred Weberrel, az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetőjével kapcsolatban elmondta, hogy két éve egy budapesti találkozón megegyezett a német politikussal, hogy támogatja megválasztását az Európai Bizottság elnökének, de két nap múlva Weber nyilvánosan kijelentette, hogy nem akarja a magyarok szavazataival megszerezni a tisztséget.„Itt mindenki azt kérdezte: miféle ember az ilyen? Másodrangú európaiaknak tart bennünket? Ez az ügy nem rólam szólt, hanem a magyar nép sértegetéséről. Elvesztettük a bizalmat benne” – mondta Orbán Viktor. Hozzátette, hogy nevetségesnek tartja az EPP soraiban a magyarországi médiahelyzetről megfogalmazott vádakat. Kiemelte: „objektív vizsgálatok igazolják, hogy a kormánykritikus média piaci részesedése 50 százalék feletti”.

Forrás: metropol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Engem biztos ,hogy nem sértett meg M.Weber... Te idióta Senki...
Pálinkafőző Rézüst
hülye migráncs lókupec, lehet, hogy te magadra vetted, de a MAGYAR NÉPET nem sértette meg... sőt!!!
Yoda69
O1G, a kurva anyádat, hogy mindig a magyar néppel takaródzol. Egy jóérzésű tisztességes magyar embert sem sertett meg, csak azok vettek ezt magukra, akik korrupcióból gazdagodnak a magyar adófizetők pénzén. Te es társaid szét loptátok a hazát, es meg a járványt is lopásra használjatok.
De bukni fogtok, es jön az elszámoltatás te gennyláda.
Nessy
Kéretik az unióban is tudomásul venni, hogy Orbán nem azonos a magyar néppel!!! A pár, általa meggazdagodott haverja rég nem tartozik a néphez, mint ahogy O.V. sem! Hiszen a "nép" közelébe sem mer menni. Interneten üzenget a híveinek is!
Béla333
Orbán egyszerűen képtelen igazat mondani.
Normális ember képes néha csendben maradni, de Orbán képtelen csendben maradni.
Rossszul van, ha nem beszélhet és így nem hazudhat!
Beteg ember!
kissé felnőttem
Ó te ajálkoztál hogy tolod a szekerét és kösz nem kért belőled, ennyi
ott él a politikai kultura . te kinek is ajállkoztál utána nos szép szőke ja biza majd bekaptad a kézfejét mert uj volt pedig csak illatmintát illik olyankor bocsi majd erre figyelj. Anno a Tánti nem szólt az nem azt jelenti ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.