A Fidesz-tábor fogyása miatt nem hagyják, hogy a választóknak többet segítsen egy önkormányzat, mint a kormány. Karácsony Gergely a Klubrádió reggeli műsorában úgy vélte, az iparűzési adó felének elvonásával a kormány átlépett egy határt. Szerinte a döntés azért jelenti az önkormányzatiság végét, mert a közszolgáltatásokra bizonyos településeken akkor lesz pénz, ha a polgármesterek kuncsorognak, és – mint a tanácsrendszer idején – a pártközpontba járnak pénzt szerezni. "A mi segítő kezünket próbálják letörni, nehogy már legyen olyan választópolgár, aki azt gondolja, hogy a válság, a járvány idején az önkormányzatok többet tudtak segíteni, mint a kormány. A budapestiek például azt láthatták, ki az, aki ingyenesen teszteket biztosított, a maszkviselésről időben döntött, és azt is, hogy az intézkedéseknek köszönhetően jobb a járványhelyzet, mint vidéken. "Azért, mert a kormány megbolondult, ne a budapestiek szívjanak! "– tette hozzá.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: ma megint papagáj volt a fideszes népkonyhán? :)
marhára,baromfira már nem fussa?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: ma megint papagáj volt a fideszes népkonyhán? :)
marhára,baromfira már nem fussa?
Nessy
@Shikari: nem is tudtam, hogy Karácsony maga magát választotta meg! Orbán bosszú hadjáratának pár nagyváros áldozatul esik, miközben természetesen a "hűséges" polgármesterek milliós támogatást fognak kapni mindenféle jogcímen! Élén Debrecennel! Nem költöztetné oda a karmelitát Orbán?
Jozefina
Nem a kormány orbán bolondult meg, hiszen mindenki azt tesz amit ő akar!!! Ennek kell véget vetni!!!
Nessy
@Shikari: Már elnézést, de a kettős állampolgárok ellenőrizhetetlen leveleivel és a határhoz közeli településeken a kutyaólba bejelentett 150 kettős állampolgár szavazatával a kormánypárt manipulált 2014-és 2018-ban, és fog 2022-ben is!
Úgy mellékesen, aki nem a kormánypárti jelöltre szavaz,talán mégsem mind idióta. Mint ahogy a kerületi lakosok sem. A jelzőid meg téged minősítenek.
csak úgy....
@Shikari: tibim,náladnál nagyobb és butább bohóc nincs!
csak úgy....
@Shikari: ha legalább hihetöbb zöldségeket beszélnél,de nem!
te vad vagy mint szájer józsi a buzi orgián..
Nessy
@Shikari: Azt kifelejtetted, hogy a Soros intézte! Aztán honnan is jöttek??
csak úgy....
@Nessy: hát biztosan migráncsiából! a soros mindenre képes.
Jozefina
Hallo ennek a köcsög s...i-nak ne válaszoljatok, csak azért van itt, hogy elterelje a lényegről a figyelmet!!!
adrenalink
@Shikari: 16:29-re Nagyon szomorú látni egy igaz magyar teljes szellemi leépülésének folyamatát... :-)))
csak úgy....
@Jozefina: azért a faldöngetö baromságait nem szabad szó nélkül hagyni,még akad 1-2 "fogékony" akik hisznek neki!
csak úgy....
@sgl: nekem erröl más a véleményem! sajnos nem csak a buta emberek hiszékenyek és éppen ezért egy troll nagyon kártékony tud lenni !
na itt nem föltétlen a hibbant shikarira gondoltam.
Nessy
Hold,Mars? Sőt a Proxima Centauri egyik bolygója felől rádiójeleket fogtak! Lehet, hogy ők is érdeklődnek?
csipetke
Az emberek nem hülyék,látják,hogy milyen aljas dolgokat művel a kormány.Végre kinyílik az emberek szeme.Az ilyen,és a hasonló húzásokkal orbán maga alatt vágja a fát,ami nekünk jó. Itt szó nincs arról,hogy az önkormányzatok is vegyék ki a részüket a védekezésből.Egyrészt világjárvány esetén a kormány dolga a védekezés,másrészt az emberek nemigen vették észre a kormány segítségét,pl maszkot az önkorik osztottak,vagy vittek fertőtlenítőszereket a szociális intézményekbe, a kormány helyett.Ez a kormány annyit ér,mint egy marék molylepke
csipetke
@Shikari: 8:30 Bp-en csak az ott élő emberek szavazhattak,ide nem szavazhattak külhoniak,mint akiket orbán megvett kilóra,és láttam a riportot,ahol még a ravatalozóba is be voltak jelentve 229-en. Akkor hogy is van ez?
csipetke
@Shikari: 9:22 Vagyis a budapesti lakosok szavazhattak,azaz ide nem lehetett bejelenteni a ravatalozóba majdnem 300 embert,mint a határszélen Bivalybasznád-alsón. És nem szavazhatott,aki mittomén,1-2 hétre jött akármelyik országból, esetleg látogatóba,mégha kettős állampolgár is.
Sámannus
A pohos megint a gereblyébe lépett orrba bassza mindig a saját hülyesége. Ha nem akarja megtanulni az illemet így is lesz mindig. Ahelyett hogy nórmálisan kormányoznának, lépten- nyomon Budapestieket fosztogatja, ezért viszont bünti lesz. Minyimum kétharmad az ellenzéknek bizony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.