A Závecz Research kutatása szerint a biztos pártválasztók között az ellenzéki közös lista 7%-kal megelőzné a Fidesz-KDNP-jét, ha most lennének a választások – írja az atv.hu.

Felmérés: jelentős előnnyel vezet az ellenzéki közös lista a Fidesz-KDNP előtt

A Závecz kutatásához hasonlóan az Idea intézet szerint is a DK az ellenzék legnagyobb pártja, őket követi a Momentum és a Jobbik, de egyelőre egyik sem tudta becsatornázni a Fidesztől elpártoló szavazókat.

„Jól látható, hogy 2020 augusztusában a bizonytalanok, passzívok együttesen 28%-t tettek ki, ez már az év végére 31%, tehát ez a fajta zsilipelés, ez a fajta csökkenés ez nem az ellenzéknél jelentkezik, hanem a bizonytalanoknál”

- mondta Böcskei Balázs politológus.

A kormányközeli elemzők szerint a Fidesznek az a tény kedvezhet, hogy Gyurcsány Ferenc is része az összefogásnak.

Az ellenzék ígérete szerint, legkésőbb 2021 október 23.-áig döntenek a 106 egyéni jelöltről, illetve a közös miniszterelnök személyéről.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: "Gázáremelés, adóemelés, infláció, deviáns és bűnöző szaporítás" Egész jól megfogalmaztad a regnáló kormányod mibenlétét és várható irányvonalát. Pont annyiért veszem a palackos gázt, amennyi a rezsiháború előtt volt, minden hónapban kb 10 ezer ft-tal kerül többe a bevásárlás, mint tavaly, a deviáns, bűnöző fidesztagokról pedig éppen eleget megtudtunk az utóbbi időben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
Mikor jön a Nézőpont, hogy 12%-al vezet a fidesz?
elaludtak vagy lefagytak?
verőce21
@legott: Jó lenne, ha az oltási igazolványodat bemutatnád, mielőtt bárkihez is szólsz itt, még veszettséget kapnak itt a népek...
verőce21
@Sziszifusz: Ne áltasd magadat. A kerítés úgy marad, ha a Fidesz marad...márpedig marad.
fideszes gyökér
@Shikari: a cigányokat körülmetélik?
Csak érdeklődöm, mivel bennfentes vagy.
Nyitnék egy ilyen cigánystúdiót, ahol lennének ilyen pornóképek is a Lévai Ancsáról (tök jó bige, a magyarok mind kinyalnák).
Ha meg nem nyalnák ki, akkor lemásznának az ereszcsatornán.

Én bízom a magyarokban.

Zsákkrumpli!
human
Persze, csak a fidesz 7%-os hátrányához még hozzá kell majd adni a láncszavazatokat, a krumpliszavazatokat, az ukrán szavazatokat.
Aki Én
Adolf Szocs!
Te itt, Dolfi?
Azt hittem, már megdöglöttél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.