Mivel alig feltűnően a villamossíneken hajtott, hamar lekapcsolták a rendőrök, akiknek tettét azzal magyarázta, hogy hirtelen ötlet volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint december 21-én 6 óra 10 perc körül a VIII. kerületi Kálvária téren parkolt le egy férfi, de nem állította le az autót, amelybe pár perc múlva valaki beült és elhajtott vele. 

Járó motorú autót kötött el Józsefvárosban egy férfi – nem jutott messzire

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

"A sértett egy közeli benzinkúton kért segítséget, ahol rögtön hívták a rendőrséget. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központ ügyeletese haladéktalanul tájékoztatta a kollégákat.

A VIII. kerületi járőrök a József körúton észrevették a keresett autót, amivel az elkövető a villamossíneken hajtott. A férfi a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére sem állt meg, ezért a rendőrök erősítést kértek. A gyors intézkedésnek és reagálásnak köszönhetően a bejelentéstől számított kevesebb mint 15 perc alatt a Teréz körúton megállították, és elfogták az elkövetőt.

A józsefvárosi rendőrök a 32 éves román állampolgárt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, és lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét nem tudta mással magyarázni, elmondása szerint csak egy hirtelen ötlet volt"

- áll a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Román állampolgár...""
Ez fideszről magyarra fordítva azt jeldnti:: ""egy, a mi mi szivünkneknek kedves és a költségvetésnek drága fideszre szavazó erdélyi
magyar testvérünk.""
A másik hülye az, aki azon a környékdn otthagy egy járó motorú, nyititt autót.
Pálinkás Pál
ez bizony a fidesznyikek határon túli magyar testvéreinek egy példánya volt...ha rájuk szavaz,ejtik a vádakat!!!
nezelodo
Jaj kérem, a számtalan nyelven beszélő rendőreinknek meg nem kellett hozzá még tolmács sem, hogy megértsék a vallomásként előadott nyomós érveit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.