Az ország többsége csak a járvány ideje alatt szembesült az egészségügy tragikus állapotával – nyilatkozta portálunknak Lengyel László. Az elemző szerint a lélegeztetőgépre kötött beteg perspektívájából gyorsan kiderült, hogy itt nagy a baj. Bár mindez már jó ideje tudható, de a hírek terjedését a kormány sikeresen akadályozza. A halálos áldozatokért egyszer el kell számolni. Orbán Viktornak is meg kell majd magyarázni, hogy miért hagyta cserben a magyar társadalmat; azokat a halálos áldozatokat, az elhunyt időseket és fiatalokat, akik még élhetnének. De azt is meg kell majd magyaráznia, hogy ezekben a napokban miért focira, miért fegyverkezésre költött, vagy miért töltötte az idejét az önkormányzatok kifosztásával. Ezt a társadalomnak egyszer majd meg kell magyaráznia. Azután jön az elszámolás.– Tehát most talán felnyílik a társadalom szeme, hogy „úristen, mi történt ebben az országban”?– Szerintem a társadalom szeme a lopás idején is ott volt a politikusok kezén, tehát jó ideje...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
az a tévhit hogy ő fokozottan védett, álom csupán. A PTSD sem menti fel örökölt sors Orvos -Tóth Noémi könyve.
justhpeter
Azt gondolom, hogy a járványhasonlattal élve a politikában is most van a plató időszaka, ám a lehetséges lefelé csak a járványból lehetséges. A politikában ma sem a kormányoldalon, sem az ellenzék oldalán nincs olyan erő, amely az erőcsoportból kiemelkedve a platón lévő döglött árut el tudná mozdítani. Ennek az az oka, hogy a platón megszorult csoportok az odavezető úton olyan mértékben vesztettek a közbizalomból, hogy azzal békében lemenni nem, csak orrel előre bukni lehet. A platón maradók már az alkalmatlanságuk miatt sem képesek megújulni és csak a korlát görcsös markolászásával próbálják meg magukat ott tartani.
Gazella
Jó is lenne... csak a magyar még inkább behunyja a szemét, hogy ne kelljen fegyvert fognia a szarjankók felé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.