Adóügyi könnyebbség az otthonra vágyó családoknak és tehercsökkentés a kisebb cégeknek – a pénzügyminiszter helyettese szerint ezek a legfontosabb pontjai 2021 adóügyi változtatásainak. Tállai András külön kiemelte, hogy sikert hozott a pálinka-szabadságharc, így a magyar gazdák újra adómentesen állíthatnak elő otthon vagy a bérfőzdében párlatot a saját gyümölcsükből. Hozzátette: a kormány akkor is folytatja az adócsökkentést, ha az ellenzéknek ez kifejezett kínt okoz. Ha új év, akkor új adószabályok – az évtizedes tapasztalatokon nyugvó állítás 2021-ben is igaz. – Nemcsak a szabályok változásához szokhattak hozzá az adófizetők, de az utóbbi években ahhoz is, hogy a módosulások kedvezőbb feltételeket teremtenek – mondta lapunknak..– Nem volt ez mindig így, majd úgy fogalmazott: a Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején rendre csak adóemeléseket, megszorításokat hoztak a változtatások.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mindjárt sikítófrászt kapok,,örömömben...
csak úgy....
még jó,hogy nem teszik kötelezövé ,hogy magyarországon mindenkinek el köll vedelni az eszét!
Csizmás Kond
Amikor a drogliberalizációt hangoztatják senki nem sikítozik...
Clavigo
@csak úgy...: Azért elképzeltem,,,mikor az ide akreditált nagykövetek kézhez kapják papíron- neten ,,ezeket a győzelmi beszámolókat... Sírva röhögnek,,vagy röhögve sírnak...?
csak úgy....
@Csizmás Kond: erröl miért nem a koxi tomival és az extazis józsival konzultálsz?
csak úgy....
@Clavigo: ha nem szeretnék,hogy a pötty-i berendelje öket,akkor csak illedelmesen mosolyognak és bólogatnak,de esténként nevetve mesélhetik a zasszonynak,hogy "drágám, te ezt úgysem hiszed el" ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.