Marci és Ádám tíz éve alkotnak egy párt, fiukat, Andrist 2018-ban fogadták örökbe. Arról is meséltek, miért döntöttek úgy, hogy nem tűrik tovább csendben a szivárványcsaládok ellen folytatott hadjáratot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a kisgyerek valószínűleg boldog, és mindene megvan. Mitől lenne jobb neki egy intézetben, vagy egy drogos, piás, lumpen, nélkülöző ,,orbáni" típusú családban?
Vagy egy Szájjeriben, ahol minden hazugság, és az orbáni politikának hála, rejtőzködve, stresszben, frusztrációban, rossz hangulatban élő családban nevelkedne egy kényszer gyerek, ahol apa vagy anya az estimese helyett meleg partikra osonna az ereszen.
Apropó, hogy eltűnt orbán fia, Gáspár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ez miért érdekel? cak nem akarod az öcsémet elszeretni tölem? -különben elvált de világot látott szülök gyerekei vagyunk akik nem estek a fejük lágyára ,mint te! a másik,hogy pasival még sosem próbáltam és a tudomásom szerint senki a családból,persze te sem teheted tüzbe a kezed a többiekért, mert szar volna ha megégne..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...dehogy akarom...csak biztos akartam lenni hogy nem egyedül vagy ekkora hülye...mert az azért képtelenség volna.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,ettöl függetlenül én szeretlek és sokra becsüllek,mert belöled a nézeteiddel szemben is folyik a hülyeség és az sem semmi! :) gyerekes vagy mint a shikari és talán van bennetek valami közös,mondjuk a bunkó,fideszre valló tahó pofátlánság,amit még a rohadék mocsok komcsiknál sem tapasztaltam úgy mint nálatok! lehet,hogy följegyzéseket készítettek rólam és jelentették a pártban,hogy én leszarom öket ,de ti ezen is túl...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..te csak szarj akkor amikor akarsz és oda ahová akarsz...mert egyéb használni való úgy sincs benned...na pá.
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor tátsad ki nagyra a buta szád,éppen "ihletem" van! :)
verőce21
@csak úgy...: Te az abszolút bunkóság zászlóvivője vagy itt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.