Marci és Ádám tíz éve alkotnak egy párt, fiukat, Andrist 2018-ban fogadták örökbe. Arról is meséltek, miért döntöttek úgy, hogy nem tűrik tovább csendben a szivárványcsaládok ellen folytatott hadjáratot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a kisgyerek valószínűleg boldog, és mindene megvan. Mitől lenne jobb neki egy intézetben, vagy egy drogos, piás, lumpen, nélkülöző ,,orbáni" típusú családban?
Vagy egy Szájjeriben, ahol minden hazugság, és az orbáni politikának hála, rejtőzködve, stresszben, frusztrációban, rossz hangulatban élő családban nevelkedne egy kényszer gyerek, ahol apa vagy anya az estimese helyett meleg partikra osonna az ereszen.
Apropó, hogy eltűnt orbán fia, Gáspár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez a kisgyerek valószínűleg boldog, és mindene megvan. Mitől lenne jobb neki egy intézetben, vagy egy drogos, piás, lumpen, nélkülöző ,,orbáni" típusú családban?
Vagy egy Szájjeriben, ahol minden hazugság, és az orbáni politikának hála, rejtőzködve, stresszben, frusztrációban, rossz hangulatban élő családban nevelkedne egy kényszer gyerek, ahol apa vagy anya az estimese helyett meleg partikra osonna az ereszen.
Apropó, hogy eltűnt orbán fia, Gáspár.
justhpeter
Teljesen egyetértek Marcival, Ádámmal és Andrissal no meg a kutyával. A kormány és Novák Katalin pedig turkáljon valami másban és ne a családok dolgaiban. Mondjuk van erre a célra rengeteg külföldről behozott szennyvíziszap.
Málna
Igazán szimpatikus emberek. Remélem, teljesül az álmuk.
NKF
Nekem a buzik sohasem voltak a kedvenceim,nem is lesznek.
A buzi probagandától egyenesen hányingerem van!Ennyi.
Aki Én
@NKF: Nem is kell. Van választásod. Buzi propaganda pedig nincs. Miért kellene üldözni egy létező, mindig is létező társadalmi csoportot? Különösen egy ,,kereszténydemokráciában? Különösen a hatalom ,,parancsára"?
Ma a buzik, holnap a pékek, aztán bárki más, akire rámutat ez a beteg hatalom???

@Shikaratyi: Te meg egy ostoba, aljas féreg vagy. És a legkevésbé színes egyéniség. De egy retek kis buzi, az vagy.
namihami
@NKF: Ők se akarnak veled haverkodni. Nekik pusztán annyi az elvárásuk, hogy hagyják/hagyjátok őket békésségben élni. Ennyi, nem több. Viszont ezt elvárhatják.
Az életüket a frissen megjelent műkeresztény ""családvédők"" próbálják tönkretenni. És, sajnos, egyre inkább közelebb is jutnak a számukra kívánt célhoz.
Nessy
Az ég szerelmére, nem unjátok még ezt az állandó buzizást? Hiszen állandó "buzipropagandát" csináltok, ha más előjellel is. Értelmes ember már rég túllépett volna az egészen, ha nem lenne mindig valaki aki előröl kezdi a témát.
Csizmás Kond
Ugye az egy elfogadott tény, hogy az embert a környezete alakítja ?
szegfue
Az M.on élő gyerekek kb. 1 %-a állami gondozott. Mégis milyen jövő vár ezekre a gyermekekre, ha 18 éves korukban szinte a puszta fenékkel kilépnek az életbe?! Nagyrészük még átmenetileg sem volt nevelőszülőknél, tehát fogalmuk sincs az Alaptörvény szerinti "családmodellről". Mégis a legjobban a szeretet, a gondoskodás, egy biztos pont hiányzik nekik, amit egy esetleges örökbefogadás után kaphatnak és adhatnak. Teljesen mindegy kik fogadják örökbe... az a fontos, hogy nevelik, féltik, stb. vagyis mindenképpen jobb, mint állami gondozottnak lenni. Aztán -- ahogy a cikkben is olvastam -- a gyerekkel meg kell értetni: hol vannak a "hetero édesszülei"? Erre a kérdésre sokkal nehezebb válaszolni, mint arra, hogy miért van 2 apukád, vagy éppen 2 anyukád? Ez egy állandó kérdése a gyereknek... azt gondolja, hogy ő volt a "rossz", ezért került állami gondozásba... Folytonosan bizonyságot kell tenni, hogy nem vele van a baj, erősiteni kell a kis lelkét, hogy valóban egészséges felnőtté váljon. Hangsulyozom: mindegy, hogy ki támogatja, ki segiti őt, csak az a fontos, hogy szeretetben, megértésben nőjön fel... mert ugye a gyerek a legfontosabb.
csak úgy....
@Csizmás Kond: egy állami gondozásban fölnött gyreknek mi volt a környezete? ott megtudtak valamit a családról és acsaládi szeretetröl?
sok esetben a pedofil hajlamú nevelök mit mutattak vagy mutatnak ezeknek a kölyköknek ? nektek a buzizás fontosabb mint a gondolkodás,kedves fideszes álkeresztény atyafiak.
Csizmás Kond
@szegfue: ...képzeld el az amikor a ratyik által nevelt gyerek rájön a saját környezetére...mert amíg gyerek addig esetleg fel sem fogja de ahogy nő, korosodik az értelme is világosodik...és a baráti kör ami körbeveszi az is olyan...azt majd hogy fogja feldolgozni ?
A pusztafenék ma már nem érvényes csak az állami neveltekre, mert legtöbb pusztafenekú a széfhullott társkapcsolati viszonyból kerül a társadalomba.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te ratyi családban cseperedtél föl? a buzeránsok nem játékszernek tekintik a gyerekeket és a buzi nem fertöz, mint egy alkoholista apa vagy anya akik csak a szenvedélyüknek élnek! egy csomó buzeráns kersztény pap van a világon,szerinted azokról mi legyen a véleményünk!?
Csizmás Kond
@csak úgy...: " a buzeránsok nem játékszernek tekintik a gyerekeket "
biztos vagyok benne, hogy ezt te tapasztalatból állítod...és ezért elhiszem...de amikor felnő akkor mi lesz belőle ...marad a gyereke, vagy ő lesz az újabb hálótársa ...?...esetleg...gondolom erre is tudsz választ adni.
Jozefina
Szegény gyerek, ha valaha olvasná ezekt az undorító vélemények az bizony megrtana neki!!!
szegfue
@Csizmás Kond: Értem, Neked ez a véleményed. De akkor légyszives magyarázd el nekem, hogy egy valódi hetero családban született, nevelkedett gyerek miért is lesz homoszexuális? Hiszen neki is ott van Novák által modellezett családi "minta"! Szerinted egy homoszexuális környezetben élő gyerek is azzá válik? Nekem csak olyan homoszexuális ismerősöm van, aki hetero családban nőtt fel.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te nem vagy semmiben biztos csak szertsz ökörségeket beszélni! szerinted mi lesz az alkoholista ,drogos szülök gyerekeiböl?
ha több eszük van mint neked,akkor rendes,gondokodásra képes emberek!
csak úgy....
@szegfue: akár példálózhatna @Csizmás Kond: az orbán gáspárral,akit rendes családba vitt a gólya madár..
Aki Én
@Csizmás Kond: Te kretén, miért lenne a gyerek később hálótárs? Hetero pároknál nem lehet játékszer a gyerek? Neked olyan fogalom, meg értési gondjaid vannak, hogy egészen elképesztő. Ilyen híreknél derül ki igazán, milyen mélységesen sötét, ostoba fajankó vagy.
Hát csoda, hogy a magadfajta fideszes?
Nessy
@Csizmás Kond: Akkor mi van, amikor kedves hetero apuka bántalmazza szexuálisan a saját kisfiát, vagy kislányát? Már teljesen belegárgyultok páran ebbe a homofóbiába.
szegfue
@Nessy: Nekem is hasonló jutott az eszembe... többször olvashattuk, hogy a nagypapa, vagy a nagybácsi "játszott" a pár éves unokával. Olyat pedig még nem hallottam, olvastam, hogy egy homoszexuális bármit tett volna az örökbe fogadott gyerekével.
Csizmás Kond
@szegfue: Tudod, a kérdezés az mindig is egy igazi művészet volt. Azzal lehet terelni, irányítani vagy akát feleltet adni is.
...szóval az hogy valódi ott nem lesz kilengés, mert egy valódi családban a nevelés nem ad lehetőséget a ferdeségre. Ott ahol kívülről valódinak látszik, vagy ahogy szerintem most te értelmezed hogy törvényes és stb ott ugyanúgy mint a törvénytelen de látszatra ép családban bármi előfordulhat. A törvényes és törvénytelen házasság között csak a hozzáállás tesz különbséget nem a papír, ugyanis aki igényes és azt el is várja az ad úgy a külsőségre mint a belső lényegre.
Legtöbb ferdehajlam a családon belül, a nevelésen, a viszonyon, a nemodafigyelésen vagy a nemtörődömség miatt alakul ki, ez bár titkolt de bizonyított tény.
..ja és mindig vannak kivételek...de az ismét a nemodafigyelés és a nemtörődömség de legújabban a divat belemagyarázása miatt van.
Az ember is ugyanolyan ösztönös lény akár az állat és van aki olyan körülmények között nö fel ahol az anyagi vagy valami helyzete megengedi hogy bármit megtehet...és megteszi nem azért mert az neki jó hanem mert azza menőbb vagy stb...
A természet mindet úgy alkot meg hogy az önmagát fenntartsa. Amikor ilyen önpusztító jelenségek kialakulnak az is egyfajta szelekció, bár nem tudjuk megmagyarázni de ez is egy következmény annak okáért hogy csak az erőteljes és szaporodóképes lét maradjon meg.
Az hogy ma neked vagy nekem mi erről a véleményünk nem kerül be a történelembe de az már bebizonyosodott hogy aki letér az útról az elvesz.
Csizmás Kond
@csak úgy...: vagy megszokja vagy megszökik...de ezt mindenki tudja. ...és akkor most ragozzunk ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te mást sem csinálsz hetek óta,mint ezt a buzeráns témát ragozod, neked nem lehet tiszta a lelkiismereted!
csak úgy....
@Csizmás Kond: nekem nem szívügyeim a buzeránsok és nem is igen foglalkozok a témával mert ez magánügy,mellesleg többre becsülök egy böcsületes és nyílt buzeránst,mint egy csatornán ereszkedöt.
Csizmás Kond
@Nessy: Semmi, hülye balfasz ember taöbb van mint rendes. A bántalmazás emberi jellemtelenség és hülyeség azt kérdezni hogy mi van akkor ...
...itt arról van szó hogy mi a helyes és mi a helytelen.
Ilyen hozzáállással azt is meg lehet kérdezni hogy mi van azzal a gyerekkel kinek az apukája anyukája mesterlövész és emberek a célpontjai...mi van azzal a gyerekkel akinek a szülei gyilkos vírusokat gyártanak...mi van azzal a gyerekkel akinek az egyik szülője a másikat a szem láttéra gyilkolta meg...
...vagy mi van veletek ?...mert szerintem bennetek is tulteng a nemnormális...honnan tanultátok hogy jó a buziság jó a seggbekurás jó a szétment kapcsolat...mert ezért vitatkoztok velem.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Te pedig ahol én ragozok ott mindig beugatsz nekem...gyönyörűség hallgatni hogy basztatod a semmit de a téma az kuka...süket vagy mint az ólomharang.
Aki Én
@Csizmás Kond: siralmasan sok siralmas baromságot vagy képes leírni. Se füle, se farka, a saját szavadat cáfolod meg sokszor. Egész elképesztő, már-már művészi a saját nemében, ahogy bedobsz egy ökörséget, és amikor arra valaki reagál, akkor már nem is az eredeti faszságodról beszélsz. Annyira összefüggéstelen és zagyva amit ideszarsz, hogy értem már miért nem valami román fórumon teszed. Azokról már rég kitiltottak, mert sokkolod a népet.
De ide sajnos nagyon benőtted magad, ki sem lehet irtani.
Ha nem lennél, ki kéne találni.
...de ha nem lennél, ki a fasz akarna kitalálni...?
Aki Én
@Szeparepa2: Nem ismerek erre vonatkozó statisztikát, de alapból ezt nem feltételezném. A melegek is pont olyanok mint a heterók. Vannak köztük ilyenek és olyanok is. Arról viszont naponta hallani, hogy ,,konzervatív" család gyereke, unkája kerül a családfő terítékére. Ez nem meleg vagy heteró, hanem ember vagy nem ember kérdése.
Nagyobb bajnak látom, hogy ezek védelme nem igazán megfelelő, sokszor nem lépnek kellő időben és eréllyel.
Nessy
@Csizmás Kond: Tudod, mikor pl. egy sérült beteget be kellett kötözni, nem érdeklődte meg az ember a pártállást, vallását, nemi indentitását. Igy megszoktam, hogy nem foglalkozom ma sem ezekkel a kérdésekkel,pl. ha valakivel a múzeumban remekül el tudok beszélgetni a képekről, szobrokról, az alkotókról. stb. Nem kötelező sem a bemutatkozás, sem az élettörténet elmesélése.
csak úgy....
@Csizmás Kond: annak ürülök,hogy belöled redszeresen elöbújik a bunkó paraszt a cél érdekében!
Csizmás Kond
@Nessy: ...vagyis most akkor már szóba állhatsz idegenekkel is...:)
Csizmás Kond
@Nessy: ...elsiettem...amit leírtál az az életben csak jelenetek, és nem meghatározói csak részei annak, szóval a viszonyulás valakihez, vagy annak életvieteli megélése még közel sem vannak egymáshoz. Persze hogy bárki megy oda kell segíts rajta de attól még nem kell úgy él mint ő, nem kell azt tedd mint ő és nem kell elfogadd amit ő tesz megél vagy művel...
csak úgy....
@Nessy: ez az antibuzealizmis is a fidesz korcs agyszüleménye,hogy még több taposó aknát tudjanak telepíteni az emberek közé a céljuk érdekében!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...ürülj annak baszki...
csak úgy....
@Csizmás Kond: szebben beszész mint a tökés (tökös) laci,akit nem igazán kedvel a családja..
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy nagyon proli macska! ez a "baszkit" a proletár diktatúra mellékterméke,mit azok is akik használják.
Nessy
@Csizmás Kond: Miután nem érdeklődök a fentiek felől, ma sem, így nem is ismerem az illető életvitelét, elveit, hitét, tehát nincs mit "elfogadnom" és nem kell "úgy élnem"! További kellemes buzizást!
csak úgy....
@Csizmás Kond: egyre szarabb a dolog,mikor egy bunfurdi,buta macska elöadást tart az erkölcsökröl és viselkedés tanból,világnézetböl és fölvilágosultságból! :) te csak egy denevér zseblámpával,,,
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..hányan vagytok testvérek ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: ez miért érdekel? cak nem akarod az öcsémet elszeretni tölem? -különben elvált de világot látott szülök gyerekei vagyunk akik nem estek a fejük lágyára ,mint te! a másik,hogy pasival még sosem próbáltam és a tudomásom szerint senki a családból,persze te sem teheted tüzbe a kezed a többiekért, mert szar volna ha megégne..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...dehogy akarom...csak biztos akartam lenni hogy nem egyedül vagy ekkora hülye...mert az azért képtelenség volna.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,ettöl függetlenül én szeretlek és sokra becsüllek,mert belöled a nézeteiddel szemben is folyik a hülyeség és az sem semmi! :) gyerekes vagy mint a shikari és talán van bennetek valami közös,mondjuk a bunkó,fideszre valló tahó pofátlánság,amit még a rohadék mocsok komcsiknál sem tapasztaltam úgy mint nálatok! lehet,hogy följegyzéseket készítettek rólam és jelentették a pártban,hogy én leszarom öket ,de ti ezen is túl...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..te csak szarj akkor amikor akarsz és oda ahová akarsz...mert egyéb használni való úgy sincs benned...na pá.
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor tátsad ki nagyra a buta szád,éppen "ihletem" van! :)
verőce21
@csak úgy...: Te az abszolút bunkóság zászlóvivője vagy itt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.