Eddig nem volt világos, hogy a regisztráció feltétele-e az oltásnak. A fővárosi tisztifőorvos helyettesének a leveléből most az derül ki, hogy igen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Így ez az egész egy hatalmas diszkrimináció!
Úgy látszik, h még a saját falkájuk sem akar regisztrálni,
"Aki nem regisztrál, az önmagát zárja ki az oltandók köréből, mivel nem jelzi oltási igényét, így a népegészségügynek nem juthat tudomására ilyen irányú igénye.Oltásra időpontot azok kaphatnak, akik kérik ezt.
Ha már regisztrál a barma akkor az azt jelenti, h kéri a vakcinát időponttal együtt, te fideszes hülye!

Hivatalosan senkit nem értesítenek, mivel az oltás, ismételten mondom: ÖNKÉNTES."

...akkor meg mi a fsznak kell regisztrálni ha nem kap időpontot az oltásra??
Ebből az derül ki, h kizárólag rogán tonyónak kellenek az adatok. Aki ezt az egészet kitalálta, elmehet a jóbüdösqvaanyjapicsájába gyalog, péterfalvival együtt.
tudode
Nem semmi!
.
Járvány idején hol a rendőrség, hol a hatalom büntet!
.
Kényes adatokat kérve, akkor, amikor az "oltakozással egy időben az orvos dönti el a oltakozó elmondása szerint, hogy használ, vagy többet árt a vakcina!, szakbarbárok belekotyogva a népegészségügybe!
.
Szlávik János elmondása szerint már itt a harmadik hullám, illetve fázis
.
---- Szlávik János: nem csitul a járvány, a második hullám után itt a harmadik
.
infostart.hu/interju/2021/01/08/szlavik-janos-nem-csitul-a-jarvany-a-masodik-hullam-utan-itt-a-harmadik?fbclid=IwAR2WUaWyiHDxIfoIFHDNPfC-4IOmG_bCajwv9YSKjhGn9I2qJLcFyyeZlOg
--------------------------------------
.
A lakosság tájékoztatása olyan, mint ahogy a felcsúti nemzetvezető .műsor politikát csinál a nehezen dolgozó kisemberek adóforintjaiból!

.
Nessy
Ilyen, amikor az "egészségpolitikából" csak a politika marad. Hozzá nem értő politikusok, íróasztal mellett, egymással sem egyeztetve kitalálnak valamit, aztán a "mindenhez értő" kormányfő eldönti, melyik nap melyiket kell elmondani, így aztán a végén senki nem tudja mi a feladata, mikor, hogyan oldja meg a problémát, amit az értelmetlen, egymásnak ellentmondó rendeletek generáltak.
Eladott Ország
Mikor kerül már be az Alaptörvénybe, hogy aki nem fideszes az nem is magyar?! Én már regisztráltam. Email címnek a [email protected] adtam meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.