Mint megírtuk, Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia 37 millió forintos minisztériumi ösztöndíjjal végzett el egy kilenc hónapos képzést egy brit elitiskolában.

Reagált a kormánylap: támadják Orbánt a fia kiképzése miatt

A kormány szócsöveként funkcionáló Origo című kiadvány erre úgy reagált: 

" a baloldali média a miniszterelnököt támadja fia katonai kiképzése miatt, pedig a Magyar Honvédség évtizedek óta folyamatosan biztosít részvételi lehetőséget a nemzetközi képzéseken."

Hosszasan sorolják, hogyan működik egy ilyen képzés, mit bírálnak el a felvételinél stb. 

Arról nem írnak, hogy miért kellett mindezt közpénzből finanszírozni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Folyamatosan biztosít felvételi lehetőséget, de csak annak aki közel van az elithez a többieknek kikell csengetni a 40 millát!Hiába na jó helyre született a Gazsi gyerek meg a Ráhel meg a többi putris cigány...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mamus
Ezért kapnak a nyugdíjasok évente 2000 ft emelést. A többit ilyenekre lopják el tőlük. Érdekes, ilyesmit soha nem hallottam, Gyurcsány és "Gyurcsányné" gyerekeiről, hogy külföldön tanultak volna ösztöndíjjal. Én a gyülekezetben nem azt tanultam, hogy a hazám pénzén élősködjek, de azt igen, hogy alázatosnak kell lenni és a fölösleget a szegényeknek oda kell adni.
szép új világ
Igazán nagylelkű a HM, hogy a Gázsi gyereknek 37 millás ösztöndíjat adott. De valahogy hiányolom azoknak a nevét akik vele együtt és szintén HM ösztöndíjjal végeztek ezen a tanfolyamon. Ja..., hogy egyedül volt az Orbán purdé, gondolhattam volna!
szép új világ
@szép új világ: Elképzelhető, hogy voltak az ösztöndíj elnyerésének feltételei, csak olyanok jelentkezhettek eleve, akik már legalább egyszer alapítottak egyházat.
ómió
@terlasz:Ó, igen! A Böszmefiaknak "fussa" az ennek többszörösét kitevő "etikus" uniós Altusz-támogatásból, meg az "anyós" 700 milliójából "vett" (akkor!) 3 milliárdot érő Motimból lett Altus még annál is "etikusabb" hozamaiból! Az "etika őtet", bizony már régóta szorongatja! Csak "fogást" nem talált még rajta!
Bélabácsi
Ráhelka divatdiktárnő tanittatását ki is fizette? Orbán törpe hadvezér fia? a többi gyereke ha nagyobb lesz mit fog kapni...tőle - tőlünk???
csak úgy....
az volt a mázlija gazsinak,hogy az apja szerint egy jó és az illiberális elvekhez méltó katona lesz a kölökböl! barátnöt , feleséget mikor és mennyiért vesznek neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.