A koronavírus-járvány alatt a kormánynak sem az emberek egészségét nem sikerült kellő mértékben megvédenie, sem a munkahelyeket - jelentette ki a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese. Burány Sándor szerdai, online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kabinet már több, mint 3600 milliárd forintot költött el gazdaságvédelem címén.

Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
amilyen tempóban lopják ki belőle a pénzt az lenne a csoda, ha lenne benne valami! =))
kissé felnőttem
jó pár államadosságnyiról kelepelt itt két gólya mit mentettek 10 év alatt hát nincs pinzmag csak gazdaségviédelmi tervre ?szegény az eklézsia utolsó fillérig leosztva kiosztva meg már az orvosok zsebeit is videozzák monitorozzák meg titkoszolgálatozzák? elitnél elitebbekkel? többe kerül a leves mint a hús arra azért tároltak? ja fontossági sorrend???
kereső
A gazdaságvédelmi alapból megközelitőleg 25% forditódott a tényleges védekezésre- bértámogatás, adó elengedés formájában. A többi??? templom,hitéleti támogatás, határontúll, és épület felújitás a turizmusban- kastélyok és egyebek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.