Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.

Vélhetően az utolsó pillanatokban sikerült élve kimenteni egy kútba esett idős férfit Edelényben a katasztrófavédelem munkatársainak. A 82 éves ember kedd délelőtt zuhant háza hat méter mély kútjnának jéghideg vízébe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába délelőtt 10 óra előtt érkezett a bejelentés, miszerint Edelényben, a Kossuth Lajos utcában egy férfi egy hat méter mély kútba esett – írta a police.hu. A 82 éves házigazda vízért ment családi házuk udvarára, amikor elveszítette az egyensúlyát és belezuhant a kútba.

A riasztásra a helyszín közelében járőröző edelényi egyenruhások a szomszéd lakótól kölcsönkért létrával próbálták kimenteni a szerencsétlenül járt tulajdonost – miközben értesítették a katasztrófavédelem munkatársait is –, ám a létra nem volt megfelelő hosszúságú. A rendőrök a további segítség megérkezéséig próbáltak más eszközt kerestek a mentéshez, illetve szóval tartották a férfit, aki meg is sérült a zuhanáskor.

Végül a tűzoltók a hideg vízből kihűlt állapotban emelték ki a ház tulajdonosát, akit azonnal kórházba szállítottak. 

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.