Az igazságügyi miniszter reagált a lakásvásárlásukról szóló hírekre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
annak biztosan, de a te pofátlanságodnak nincsenek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@csak úgy...: az a mázlid,hogy én minden ostoba picsától hagyom magam leostobázni ! :) ostobákkal érdemes beszélni,vitatatkozni !?
Málna
@csak úgy...: És még mindig fújod a butaságaidat...Megdöbbentő ez az ostobaság.
csipetke
A CSOK, családi otthonteremtési támogatás. OTTHON-teremtés. Nem nyaralóteremtés. Azt meg,hogy életvitelszerűen Bivalybasznád-alsón akartak lakni 3 gyerekkel,az mese habbal. 120-an laknak ott,nincs iskola,és más sem. Amit Varga előadott,az csak rizsa,nem gondolta,hogy valaki megpiszkálja a dolgot
lemming
Eperke – Határ a csillagos ég!

"Az eper megérett Eper pici városban, tehát így közeleg a szüretelés ideje. Közben egy hatalmas szikla zárja el a víz folyását és emiatt egészen eláll a vízellátás a városban. A gond meg az, hogyha elgördítik helyéről a sziklát, az a várost teljesen lerombolja. De ha víz hiány van, akkor pedig a termések megromlanak, ami úgyszintén megszüntetheti a várost. Zöldfej bácsinak támad egy jó ötlete, hogy felkeressék a gejzírkövet, ami megold minden problémát a városban. A kalandok következtében Zöldfej bácsi elismeri, hogy csalt és csak egy utolsó kalandra vágyott a barátaival. Eperke és a barátai így akkor úgy döntenek, hogy maguk erejével próbálkozva tüntetik el az óriási sziklát."

Szereplők:

Eperke
Limonádé / Citromtorta
Narancsvirág
Málnahab
Áfonya
Szilvapuding
Zöldfej bácsi
Lepényleső
...annak igen,de ez esetben vélhetően a valóságot közlik a nagyérdeművel,talán ez a baj az egésszel?
kokopelli
@Horizont: én azt hittem,hogy "Balatonharács"-on épít a csaj!!...bocs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.