A Telex arról írt, hogy Budán, pár száz méterre a Külügyminisztériumtól, egy Kacsa utcai menzán ugyanúgy lehet helyben enni, mint a novemberi szigorítások előtt, méghozzá bárki, aki az utcáról beesik. Ez azért van, mert a hely üzemi étkezdének minősül, ami azt jelenti, hogy alkoholt nem árulhatnak, és csak 4 órás nyitvatartási idővel dolgoznak. Az épületben olyan cégek irodái vannak, mint a Diákhitel Központ, a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Nemzeti Filmiroda és az Orbán Ráhel-féle Magyar Divat & Design Ügynökség. A lap azt írja, mindez teljesen szabályos, a Magyar Közlönyben erről csak annyi rendelkezett, hogy „az üzemi étkezdék nyitva tarthatnak”. A HVG pedig arról számolt be, hogy tömött sorban álltak az Eurocenterben lévő Las Vegas Casino előtt, mert születésnapi nyereményjátékot tartottak. A kaszinókra sem vonatkozik a bezárás, Gulyás Gergely miniszter ezt azzal indokolta, hogy a kaszinó jogi értelemben nem szórakozóhely, hanem üzlet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez egy nagyon intelligens vírus! Kormány határozat alapján vannak esetek, amikor nem fertőz, sőt! Lám, a magyar - kínai barátság még egy vírust is kötelez!
RonaGyuri
Nem értem mi a gond? Ennyi nyomós érv: (igazságügyi hátterű) Diákhitel Központ, a Magyar Turisztikai Ügynökség, na és az Orbán Ráhel-féle Magyar Divat & Design Ügynökség!!! =)).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.