Azért védik testőrök az országos tiszifőorvost, mert fenyegetést kapott – tudta meg a Belügyminisztériumtól a Telex. Azt nem közölték, ki és mivel fenyegette meg Müller Cecíliát.

A 24.hu pénteken írta meg, hogy egy olvasójuk testőrökkel látta Müllert, amit aztán a Belügyminisztérium is megerősített a lapnak, arra viszont ők nem kaptak választ, hogy miért van szükség a tisztifőorvos védelmére.

A Telexnek viszont azt írták:

A járvány elleni védekezés vezetője fenyegetést kapott, ezért a hatóságok biztosítják a védelmét

A lap azt is megkérdezte, hogy igaz-e, hogy Müller Cecília otthonát is bekamerázták, és hogy december óta védik testőrök, de a Belügyminisztérium ezekre a kérdésekre nem válaszolt.

A vonatkozó rendelet szerint a személyvédelmet a TEK, vagy a Készenléti Rendőrség láthatja el. A 24.hu információ szerint Müller Cecília esetében a készenléti rendőrök biztosítják a védelmét. A rendeletnek köszönhetően Müller Cecília hasonlóan magas színvonalú védelmet kaphat, mint a miniszterelnök, a miniszterek, a diplomaták, vagy a nemzetközileg védett személyek.

Forrás: Telex

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
még az a jó,hogy cilinenét nem az éhenhalás vagy megfagyás fenyegeti ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@balos: ..legalább az örzéssel fontosabbnak tünnek a "niemand"-ok ! (;-()
kereső
Miért nem kellett a "szemkilövető Feri" kormányzása idején 50fős külön védelem a külügyminiszternek, az mnb elnöknek, atz ántsz vezetőjének(2009-ben is volt egy világjárvány H1N1), a parlament elnökének külön hadsereg, a miniszterelnök nem járt éjjel-nappal még a budira is golyóállóban. Mitől féltek ennyire? Hiszen a nép, az Istenadta úgy szeret benneteket, hogy negyszer is világra szóló kétharmadot adott a demokrácia fénylő csillagának.
Nyírfa
Cecília, a lelkiismeretedtől nem fognak megvédeni. Sem az őrök, sem a kamerák.
Ludmilla
őrzik,nehogy szégyenében elbujdosson
ómió
@Eladott Ország: Fennakadt nálad az efftársi tű a lemezen, bolsi fajkretén, vagy csak a Böszmekorszak analizálása lett nálad a mindig visszatérő jelenség? Mert arra stimmel! Szerencsénkre mára már csak mult időben!
ómió
@gina: Óriási kretént láttál a tükörben, bolsiék fajbarma!? És már magadat se ismered fel!? Akkor biztos "jó efftárs" lehetsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.