A hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette a perkátai létesítmény tevékenységét. Az ellenőrök azt tapasztalták, hogy a vágóhíd takarítatlan, rendkívüli mértékben szennyezett. A padozaton vér, sár, bendőtartalom és egyéb, felismerhetetlen szennyeződés volt jelentős mennyiségben. A falakat, berendezési tárgyakat kosz borította. A dobogón és az egyik kézmosóban is belsőség volt. A helyiségben található – rendkívül szennyezett – eszközfertőtlenítők egyike sem működött és az eszközöket (kések, testhasító fűrész) szintén vér és egyéb maradványok borították.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A curva anyjukat akik ezt csinálták, börtönbe velük de minimum kötélen lógatni mind! Az állatkínzás fogalmát is kimeríti a tettük és az embereket etetik ezzel!
kissé felnőttem
szégyen ám ez valakikre ott hatósági állatorvosnak is kellene naponta jelenlenni . +higiénikusnak állatonkénti mintavétel laborvizsga Legalábbis amit átkosnak kiabáltak ki !!!
ott volt napi takaritás folyamatosan, művezető is ellenörizte +a cégvezető IS Akkor ez hogy fordulhat elő??? ja köjál nem köll ÁNTSZ? vagy ma hogy hijjátok. Na lám mit etetnek az emberrel??? ez nem egy heti lazaság eredménye

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.