Ez az egész egyre pofátlanabb, egyre felháborítóbb - de a híveknek bizonyára tetszeni fog…Ki hazudik, mit hazudik, miért hazudik? És megint “a magyar emberek” véleményének adják el azt az “eredményt”, amelyről csak annyit lehet bizonyosan tudni, hogy a Fidesz hazudja majd, és senki sem fog tudni ellenőrizni semmit.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A kormány/orbán már rég eldöntötte,hogy nyitás lesz,vagy marad minden zárva. A nemzeti inzultáció meg arról szól,hogy megkérdezik a jónépet erről,és rohadtul nem érdekli őket,hogy mi az eredmény,mert ők már eldöntötték. Ha rosszul sül el a dolog,rá lehet kenni az elmebeteg konzultáció eredményére,hogy az emberek döntöttek.Bár most online lesz,mert valószínűleg nem mernek százmilliókat költeni a papíralapú kérdezősködésre. A kormány az eddigi konzultációkra is azt mondott,amit akart,mert még egyszer se engedték megnézni az ellenzéknek,hogy hány ívet küldtek vissza, az ívekbe meg pláne nem nézhettek bele. De gondolom, a kormány szerint ez olyan baromi jól hangzik,hogy kíváncsiak az emberek véleményére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.