A miniszterelnök hivatala elé rakták le az íveket.

Orbán Viktor arcába tolt 260 ezer nemzeti konzultációs ívet az ellenzék

Mintegy 260 ezer, Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők kezdeményezésére összegyűjtött nemzeti konzultációs ívet helyeztek el az ellenzéki pártok a miniszterelnök hivatala előtt, Budapesten csütörtökön.

Hadházy Ákos hangsúlyozta, azért hozták el személyesen az íveket, hogy a Fidesz lássa, nem valami háttérhatalom, hanem hús-vér emberek küldték vissza nekik a papírokat.

260 ezer olyan ember küldte vissza az íveket, akiknek elege van az agymosásból, és nemet mondott a propagandára – mondta.

Szél Bernadett hangsúlyozta, hogy ez nem egy párt akciója volt, hanem közösségi akció és ami láthatóvá tette, hogy létezik az a Magyarország, ami változást akar.

Az is kiderült – folytatta –, hogy az embereknek elege van a hatalmi arroganciából, a rendszerszintű lopásból és az intézményesített propagandából – mondta a független képviselő.

Orosz Anna, a Momentum képviselője úgy nyilatkozott: addig folytatják a munkát, amíg véget nem vetnek ennek a romboló rendszernek.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy 2022-es választásokig meg kell őrizni ezt az aktivitást. Teljes körű összefogást kell az ellenzéki pártok részéről, és akkor győzni lehet az országgyűlési választásokon. Egyben ingyenes koronavírus-tesztet követelt a lakosságnak, a bérek 80 százalékának átvállalását, 6,5 százalékos azonnali nyugdíjemelést és a családi pótlék megduplázását.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője azt hangsúlyozta: ezt az akció is közelebb visz ahhoz, hogy az ellenzék közös képviselőkkel, közös listán és közös miniszterelnök-jelölttel győzze le a Fideszt a 2022-es országgyűlési választásokon.

Kanász-Nagy Máté az LMP képviseletében úgy vélekedett, hogy a kormánynak a propaganda helyett olyan társadalmi kérdésekről kellene konzultációt folytatnia, mint az elszabadult árak vagy a munkahelyek újrateremtése.

Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési frakciójának helyettes vezetője azt mondta, hogy elegük van abból, hogy a közvagyont propagandára használják és az adófizetők pénzét a haveroknak juttatják.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője kiemelte: a konzultáció kérdései nem azért íródtak, mert kíváncsiak az emberek véleményére, hanem mert manipulálják az embereket. Ezzel szemben olyan kérdésekről kéne valódi konzultációt tartani, mint például Paks2 vagy az alapjövedelem – mondta a politikus.

A demonstráció végén a Karmelita Kolostor előtt felhalmozott kérdőíveket egy kukásautóra rakták, amely újrahasznosításra elszállította a papírhalmokat.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
És mennyi landolt a kukában, ha mesélni tudnának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@fideszes gyökér: A LÓNAK A FASZÁT!
Látod milyen tapló vagy?!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/771849.jpg
Annyit még egy sima gyökér is tud, hogy a Miniszterelnök Úr nem böszme!
Ez egy igazi böszme!
static.civishir.hu/ci/2010/09/tn4-_20100910075155.jpg
fideszes gyökér
@Pegero: egy uncsi kép, és a böszme.

A moréról persze nincs képed, pedig milyen szépen zabálja a magyar kolbászt.

Szerintem jó, hogy feltalálták a mesterséges intelligenciát, előbb-utóbb a majd a te agyadba is be lehet majd építeni,
talán akkor majd kinyílik előtted az értelem kapuja.
Persze ez egyáltalán nem biztos.
Elég nehéz egy darab agysejtre ráimplementálni.
Pegero
@fideszes gyökér: Itt az idő, hogy közeget változtass!
Lehet egy jó mély lélegzetet venni, és szép lassan alámerülni! A merülési közeg anyagát nem akarom megnevezni, mert nem tűri a nyomdafestéket!
fideszes gyökér
@Pegero: a maffiózó cigány Miniszterelnök Úr leszopására koncentrálj, az a jövő.
Én csak egy mellékút vagyok a valódi célod felé, ne is törődj velem.
Pegero
@fideszes gyökér: Legyen kívánságod szerint.
A továbbiakban leveszem rólad a kezem, magadra hagylak sodorjon a szennyvíz valamelyik emésztőgödör aljába és ott várd meg amíg jön érted egy szippantóautó.
infoesztergom.hu/external/image_cache/d/1/c/d1c59f996fb83bb53a49113106f9506c.jpg
fideszes gyökér
@Pegero: gondolom a szippantóautót a Miniszterelnök Úr valamelyik orosz demokrata barátja fogja vezetni.
A komcsik is ezt csinálták.
További kellemes maffiózó cigányszopást kívánok, a magyarok kétharmad része is leszopná, így te sem tévedhedsz,
Egysejtű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.